• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátová sluchátka TWS Foneng BL132 Air Conduction TWS Earphone (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS Foneng BL132 TWS Air Guided (biele)

15,69 € (s DPH) 13,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS Foneng BL132 s vedením vzduchu (čierne).

So slúchadlami Foneng BL132 budú vaše obľúbené skladby znieť ako nikdy predtým! Technológia vedenia vzduchu poskytuje nielen prirodzený a vyvážený zvuk, ale aj chráni váš sluch, a to aj pri dlhodobom používaní slúchadiel. Dlhá výdrž batérie slúchadiel zaručuje, že vás váš obľúbený zoznam skladieb bude sprevádzať celé hodiny, a vďaka podpore Bluetooth 5.3 ponúkajú stabilné pripojenie na vzdialenosť až 10 metrov.

Foneng/BL132-Black/1

Sofistikované riešenie

Slúchadlá využívajú technológiu Air Conduction, ktorá poskytuje výnimočne čistý a vyvážený zvuk. Či už počúvate hudbu, podcasty alebo telefonujete, môžete si byť istí, že zvuk bude vždy špičkový. Táto technológia navyše minimalizuje riziko poškodenia sluchu, a to aj pri dlhodobom používaní slúchadiel.

Foneng/BL132-Black/2

Bluetooth 5.3

Problémy s pripojením sú minulosťou! Slúchadlá TWS Foneng BL132 podporujú najnovšiu verziu technológie Bluetooth 5.3, ktorá poskytuje rýchle a stabilné pripojenie k zvolenému zariadeniu na vzdialenosť až 10 metrov a zároveň spotrebúva menej energie. Podporované protokoly Bluetooth - HSP, HFP, A2DP a AVRCP - zabezpečujú plynulý prenos a kompatibilitu s mnohými zariadeniami.

Foneng/BL132-Black/3

Ešte väčšie pohodlie

Ergonomický dizajn slúchadiel zaisťuje maximálne pohodlie, takže vaše uši sa nebudú cítiť nepohodlne ani po hodinách používania. Vďaka ľahkej konštrukcii a dokonalému prispôsobeniu tvaru ucha sú slúchadlá takmer nepostrehnuteľné, takže ich môžete bez obáv používať v každej situácii - či už počas intenzívneho tréningu, na prechádzke alebo na dlhej túre.

Foneng/BL132-Black/6

Až 5 hodín používania

So slúchadlami Foneng BL132 budú vaše obľúbené zvuky vždy s vami! Vstavaná nabíjateľná batéria poskytuje až 4 hodiny telefonovania alebo až 5 hodín prehrávania hudby. A keď je čas slúchadlá dobiť, magnetické nabíjacie puzdro vám umožní rýchlo sa vrátiť k počúvaniu obľúbených skladieb.

Foneng/BL132-Black/9
Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Foneng
Model BL132
Farba: Čierna
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah Do 10 m
Protokoly Bluetooth HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Prevádzkový čas 4-5 h
Čas pohotovostného režimu 12 h
Čas nabíjania nabíjacieho puzdra 2 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Kapacita batérie slúchadiel 3,7 V / 25 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra 3,7 V / 230 mAh
053445
47 položky
6970462519348

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product