• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki gamingowe EKSA E900
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herný headset EKSA E900

18,79 € (s DPH) 15,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herný headset EKSA E900

Vychutnajte si stereo zvuk počas hrania hier. Herné slúchadlá EKSA E900 sú vybavené meničmi s priemerom 50 mm pre vysokokvalitný zvuk. A mikrofón s potlačením šumu vám umožní voľne hovoriť. Slúchadlá sú navyše pohodlné a k vášmu zariadeniu sa pripájajú pomocou 3,5 mm audio kábla. Okrem toho sú široko kompatibilné, takže ich môžete pripojiť napríklad ku konzole, smartfónu alebo iPadu.

EKSA/E900-red/5

Stereo zvuk

Ponorte sa do sveta hier so slúchadlami EKSA E900. Herné slúchadlá využívajú 50 mm neodymové meniče pre 3D zvuk. Vychutnajte si hlboké basy a ešte väčšie pohltenie. Teraz ľahko počujete kroky blížiacich sa nepriateľov a prichádzajúcich vozidiel.

EKSA/E900-red/2

Odnímateľný mikrofón

So slúchadlami EKSA E900 môžete plánovať stratégie s ostatnými hráčmi. Náhlavná súprava poskytuje mikrofón, ktorý presne zachytí váš hlas. Funkcia potlačenia šumu navyše eliminuje okolitý hluk. Môžete tak pohodlne komunikovať s ostatnými a mať istotu, že vás volajúci počuje. Okrem toho môžete nastaviť polohu mikrofónu podľa svojich potrieb alebo ho odpojiť, ak ho práve nepoužívate. Prepínač integrovaný v kábli umožňuje stlmiť mikrofón a upraviť hlasitosť.

EKSA/E900-red/6

Široká kompatibilita

Mikrofóny EKSA E900 ponúkajú slobodu používania vďaka širokej kompatibilite. Nemusíte sa obávať, že by nefungovali s vaším zariadením. Slúchadlá môžete jednoducho pripojiť prostredníctvom 3,5 mm zvukového portu k počítaču, notebooku, smartfónu, iPadu, konzolám Nintendo Switch, Xbox a PlayStation. Pozor, staršie verzie Xboxu vyžadujú dodatočný adaptér (nie je súčasťou balenia). Hrajte svoje obľúbené tituly tak, ako sa vám to páči.

EKSA/E900-red/8

Pohodlie na dlhý čas

Nemusíte sa obávať, že by ste sa pri používaní zariadenia EKSA E900 cítili unavení a nepohodlní. Slúchadlá ponúkajú mäkké náušníky s pamäťovou funkciou, ktoré nespôsobujú nepríjemný tlak. Vďaka tomu si môžete užívať dlhotrvajúci komfort. Kovová čelenka je navyše nastaviteľná, takže si každý môže prispôsobiť dĺžku podľa svojich potrieb.

EKSA/E900-red/4

Súčasťou balenia je webová stránka

  • Slúchadlá
  • mikrofón
  • 3,5 mm audio kábel
  • 3,5 mm audio rozdeľovač
  • puzdro
  • používateľská príručka
Výrobca EKSA
Model E900
Farba čierna
Vstupný port 3,5 mm
Priemer snímača 50 mm
Citlivosť 118 dB ± 3 dB (slúchadlá), -42 dB ± 3 dB (mikrofón)
Impedancia 32 Ω (slúchadlá), 2,2 KΩ (mikrofón)
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz (slúchadlá)
Napätie 3V
Napätie max. 0,5 A
Rozmery 6 x 2,7 mm (mikrofón)
051613
36 položky
6974072490554

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product