• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki gamingowe EKSA E5000 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herný headset EKSA E5000 Pro

36,81 € (s DPH) 30,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herný headset EKSA E5000 Pro

Vžite sa do úlohy svojho obľúbeného titulu s náhlavnou súpravou EKSA E5000 Pro. Herná náhlavná súprava poskytuje priestorový zvuk 7.1 a dva meniče pre pôsobivý zvuk bohatý na detaily. Navyše ponúkajú 2 prevádzkové režimy (hudba, hra), takže si ich výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Duálne mikrofóny navyše eliminujú okolitý hluk a presne zachytia váš hlas a široká kompatibilita slúchadiel EKSA E5000 Pro vám umožní pripojiť ich k širokému spektru zariadení. Vyznačujú sa tiež jednoduchou manipuláciou a ergonomickým dizajnom vrátane káblov, ktoré slúchadlá pripájajú k správnemu zariadeniu.

EKSA/E5000Pro/3

Priestorový zvuk 7.1

Slúchadlá poskytujú výnimočný zvukový zážitok vďaka technológii SoundBase 7.1, ktorá sa vyznačuje hlbokými basovými tónmi a širším zvukovým poľom, takže počujete kroky blížiacich sa nepriateľov, výstrely, výbuchy a prichádzajúce vozidlá. Poznámka: Efekt 7.1 nie je k dispozícii s 3,5 mm káblom. Použite kábel USB-C alebo USB-A.

EKSA/E5000Pro/1

Duálne ovládače pre lepší zvuk

Slúchadlá používajú duálne meniče: s jednou komorou pre basy a druhou komorou pre stredy a výšky. To poskytuje lepší pohlcujúci zážitok a zabraňuje rušeniu. Vďaka kanálu EKSA DualPro môžete zvuk upraviť podľa svojich potrieb - znížiť skreslenie, posilniť basy alebo dosiahnuť bohatšie stredy a výšky. Výsledkom je, že si môžete vychutnať skvelý zvuk, vďaka ktorému ľahko lokalizujete súpera a zabezpečíte si cestu k víťazstvu.

EKSA/E5000Pro/8

Systém dvoch mikrofónov

Zariadenie EKSA E5000 Pro využíva systém dvoch mikrofónov. To znamená, že náhlavná súprava je vybavená mikrofónom pre hovory a mikrofónom s funkciou potlačenia šumu. Výsledkom je presný záznam vášho hlasu - môžete si byť istí, že vás volajúci počuje. A technológia ENC eliminuje až 99,8 % okolitého hluku a zároveň zosilňuje váš hlas počas hovoru. Navyše môžete mikrofón kedykoľvek odpojiť, ak ho nepotrebujete. Súčasťou súpravy je aj vetruvzdorný kryt, ktorý môžete na mikrofón jednoducho nasadiť.

EKSA/E5000Pro/7

2 prevádzkové režimy

Hudba, hranie hier - mikrofón EKSA E5000 Pro je ideálny na oboje. Vďaka špeciálnemu tlačidlu na náhlavnej súprave si môžete vybrať medzi 2 režimami. Pri počúvaní hudby nastavte režim na Hudba a vychutnajte si 3D stereo zvuk. A režim Gaming ponúka priestorový zvuk 7.1 pre vyššiu úroveň pohltenia. Vyberte si tú správnu možnosť pre vás!

EKSA/E5000Pro/2

Kompatibilné

Ďalšou výhodou slúchadiel EKSA E5000 Pro je ich široká kompatibilita. Slúchadlá fungujú s počítačmi, notebookmi, smartfónmi, konzolami PS4/5, Xbox a Nintendo Switch. Navyše sa dodávajú s 3,5 mm audio káblom na USB-C, USB-C na USB-C a USB-C na USB-A, aby ste mohli slúchadlá pripojiť k vybranému hardvéru.

EKSA/E5000Pro/9

Pohodlné

Hrajte svoje obľúbené hry bez pocitu únavy. Slúchadlá používajú vysokokvalitné náušníky z bielej kože EKSA CloudSoft, vďaka čomu sú mäkké a nedráždia. Pamäťová pena navyše poskytuje bezkonkurenčné pohodlie a nespôsobuje, že by vás príliš tlačili. Náušníky úplne zakrývajú uši a nastaviteľný hlavový most umožňuje prispôsobiť slúchadlá E5000 Pro vašim individuálnym potrebám. Vďaka tomu ich môžete pohodlne používať aj dlhší čas.

EKSA/E5000Pro/6Jednoduché

používanie

So zariadením EKSA E5000 Pro máte najdôležitejšie funkcie na dosah ruky. Jedno zo slúchadiel je vybavené ovládacím panelom, z ktorého môžete prispôsobiť jeho prevádzku svojim potrebám. Pomocou vyhradených tlačidiel môžete nastaviť hlasitosť, stlmiť mikrofón, nastaviť prevádzkový režim a zapnúť/vypnúť zelené podsvietenie.

EKSA/E5000Pro/4

Priložené stránky

  • Slúchadlá
  • mikrofón
  • Štítok s mikrofónom proti vetru
  • puzdro
  • návod na použitie
  • 3,5 mm audio kábel na USB-C
  • Audio kábel z USB-C na USB-C
  • Predlžovací kábel z USB-C (samica) na USB (samec)
Výrobca EKSA
Model E5000 Pro
Farba Čierna
Priemer snímača 50 mm
Impedancia 55 Ω ± 15 % (slúchadlá)
Citlivosť 112 dB ± 3 dB (slúchadlá), -42 ± 3 dB (mikrofón)
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Mikrofóny jednosmerný pre hovory a všesmerový s funkciou ENC
051611
18 položky
6974072490295

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product