• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki Gamingowe Remax RM-850 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herná náhlavná súprava Remax RM-850 (čierna)

15,69 € (s DPH) 13,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herná náhlavná súprava Remax RM-850 (čierna)

RM-850 je herná náhlavná súprava, ktorá vám zakaždým poskytne fenomenálny herný zážitok. Vyznačujú sa priestranným, bohato detailným zvukom a mimoriadne ľahkým, ergonomickým dizajnom, vďaka ktorému môžete headset používať celé hodiny bez nepohodlia. Tento model je tiež vybavený všesmerovým mikrofónom a farebným RGB podsvietením pre dodatočný herný zážitok. Navyše dvojitý konektor (USB + 3,5 mm mini jack) zaručuje širokú kompatibilitu.

Remax/RM-850-Black/1

Fantastický priestorový zvuk

Slúchadlá poskytujú priestorový zvuk bohatý na detaily. Používajú 50 milimetrové meniče a majú frekvenčnú odozvu 20 Hz - 20 kHz. To znamená, že spracúvajú celý rozsah zvukov počuteľných ľudským uchom a poskytujú pevné basy, ako aj čisté stredy a výšky. So slúchadlami Remax budete jasne počuť kroky blížiaceho sa súpera a prekvapíte ho ako prvý!

Remax/RM-850-Black/2

Široká kompatibilita

Model RM-850 je vybavený dvoma konektormi USB a 3,5 mm mini jack, čo znamená, že ho môžete jednoducho pripojiť k vybranému hardvéru. Navyše, vďaka impedancii 32 Ω budú slúchadlá dobre fungovať s väčšinou zvukových zariadení, ako sú smartfóny, prehrávače MP3 a počítače.

Remax/RM-850-Black/3

Všesmerový mikrofón

Slúchadlá sú vybavené všesmerovým mikrofónom, ktorý dokonale sníma zvuk v rozsahu 360° a zároveň účinne redukuje šum. Môžete voľne komunikovať s ostatnými hráčmi a určovať najlepšiu taktiku bez akýchkoľvek prekážok! Na kábli navyše nájdete praktický diaľkový ovládač, ktorý vám umožní ovládať hlasitosť a zapínať alebo vypínať mikrofón.

Remax/RM-850-Black/4

Pohodlný a ľahký

Slúchadlá Remax RM-850 sú navrhnuté s ohľadom na pohodlie, preto sú mimoriadne ľahké a ich náušníky sú vyrobené z ekokože šetrnej k telu. Navyše vďaka termoelastickej pene vo vnútri sa náušníky prispôsobia tvaru vašich uší, takže slúchadlá sú ešte pohodlnejšie. Hrajte a počúvajte hudbu celý deň bez toho, aby ste sa cítili nepohodlne! A to ešte nie je koniec výhod! Slúchadlá sú vybavené farebným podsvietením RGB, ktoré vytvorí zaujímavú atmosféru vo vašom hernom priestore.

Remax/RM-850-Black/5
Výrobca Remax
Model RM-850
Meniče 50 mm
Impedancia 32Ω
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Menovitý výkon 20 MW
Citlivosť 103 dB ± 3dB
Mikrofón Všesmerový
Redukcia šumu Duálny mikrofón - fyzická redukcia šumu
Náušníky Syntetická koža
Bezdrôtové diaľkové ovládanie Ovládanie hlasitosti, nastavenie mikrofónu
Typ konektora USB + 3,5 mm mini jack
Hmotnosť 310 g
047734
33 položky
6954851225041

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product