• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe TWS  Foneng BL08L (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS Foneng BL08L (biele)

13,24 € (s DPH) 11,03 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS Foneng BL08L (biele)

Foneng BL08L sú bezdrôtové slúchadlá navrhnuté pre pohodlie a funkčnosť. Sú vybavené veľkou batériou, ktorá zaručuje ich pracovný čas až 4,5 hodiny. Navyše vďaka ich malým rozmerom ich budete môcť vložiť do vrecka nohavíc a vziať si ich so sebou na akýkoľvek výlet.

Foneng/BL08L-White/7

Stabilné pripojenie

Slúchadlá Foneng podporujú technológiu Bluetooth 5.0, takže môžete zabudnúť na neustále odpojenia alebo slabý signál. Pripojenie bude stabilné a zaručí čistý zvuk.

Foneng/BL08L-White/3

Pohodlné používanie

Slúchadlá sa vyznačujú aj malými rozmermi, vďaka ktorým ich môžete ľahko prenášať vo vrecku alebo v batohu. Dotykové ovládanie vám navyše umožní prehrávať a pozastavovať hudbu, prijímať hovory a aktivovať hlasového asistenta bez toho, aby ste museli vytiahnuť telefón z vrecka. Vďaka tomu sa BL08L používa ešte pohodlnejšie.

Foneng/BL08L-White/6

Stvorený na hovory

Slúchadlo BL08L sa skvele hodí nielen na počúvanie hudby, ale aj na telefonovanie. Je vybavené pasívnym potlačením šumu, čo zaručuje čistú kvalitu zvuku počas hovorov, takže váš volajúci bude počuť každé vaše slovo aj na preplnenej stanici alebo v nákupnom centre.

Foneng/BL08L-White/5

Veľká batéria

Slúchadlá Foneng sú vybavené veľkou 250 mAh batériou, ktorá umožňuje 4,5 hodiny používania na jedno nabitie. Navyše môžete ľahko skontrolovať úroveň ich nabitia. To všetko robí zo slúchadiel BL08L ideálne riešenie pre tých, ktorí oceňujú pohodlie a funkčnosť svojich každodenných slúchadiel

Foneng/BL08L-White/2
Výrobca Foneng
Model BL08L
Batéria slúchadiel 3,7 V / 25 mAh
Batéria puzdra 3,7 V / 250 mAh
Čas prehrávania 4,5 H
Farba Biela
045542
37 položky
6970462516569

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product