• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe Remax sportowe Air Conduction RB-S7 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá Remax Sport Air Conduction RB-S7 (biele)

14,59 € (s DPH) 12,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá Remax Sport Air Conduction RB-S7 (biele)

Hľadáte praktické slúchadlá, ktoré vám umožnia počúvať hudbu počas dlhých tréningov v posilňovni? Slúchadlá Remax Air Conduction určite splnia vaše očakávania! Vďaka inovatívnej technológii Air Conduction si môžete vychutnať čistý a prirodzený zvuk svojich obľúbených skladieb. Odolná batéria poskytuje až 9 hodín nepretržitého používania a pripojenie Bluetooth 5.3 zaručuje stabilné pripojenie k vášmu vybranému zariadeniu.

Remax/RB-S7/1

Znovu objavte svoju hudbu

Vychutnajte si výnimočný zvuk, ktorý vám umožní počuť aj tie najjemnejšie detaily vašich obľúbených skladieb. Inovatívna technológia Air Conduction prenáša zvuk priamo do vášho ucha, aby bol zvuk prirodzenejší. Slúchadlá Remax vám poskytnú nezabudnuteľný akustický zážitok!

Remax/RB-S7/2

Až 9 hodín používania

Už sa nemusíte obávať, že sa vaše slúchadlá počas dlhého tréningu nečakane vybijú! Model Air Conduction vám umožní prehrávať hudbu až 9 hodín. Sú tiež vybavené funkciou rýchleho nabíjania, takže stačí nabíjať 5 minút, aby vám slúchadlá fungovali ďalších 30 minút. Ani ich štandardné nabíjanie vám nezaberie veľa času - približne po 1,5 hodine budú opäť pripravené na prevádzku.

Remax/RB-S7/3

Stabilné pripojenie k zariadeniu

Rozlúčte sa s oneskorením a inými problémami s pripojením. Slúchadlá Remax využívajú najnovšie pripojenie Bluetooth 5.3, ktoré poskytuje rýchly, stabilný a spoľahlivý prenos signálu až do vzdialenosti 10 m. Navyše ich môžete pripojiť k 2 zariadeniam súčasne pre ešte väčšie pohodlie.

Remax/RB-S7/4
Výrobca Remax
Model RB-S7
Názov Bezdrôtové športové slúchadlá s vedením vzduchu
Farba Biela
Impedancia 32Ω
Protokoly Bluetooth HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Verzia Bluetooth 5.3
Rozsah prenosu 10 m
Kapacita batérie 100 mAh
Čas nabíjania 1,5 h
Prevádzkový čas 9 h
Čas pohotovostného režimu 200 dní
Nabíjací výkon DC 5V/100mA
Hmotnosť 13g±1g
047459
47 položky
6954851201250

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product