• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe TWS Pisen LS03JL (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS Pisen LS03JL (biele)

13,07 € (s DPH) 10,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS Pisen LS03JL (biele)

Bezdrôtové slúchadlá TWS Pisen LS03JL poskytujú HiFi zvuk a stabilné pripojenie Bluetooth. Navyše redukujú okolitý hluk a majú dlhú výdrž batérie. A dotykové panely zabezpečujú pohodlné ovládanie.

6.jpg

Pôsobivá kvalita zvuku

Výsledkom 13 mm meničov v kombinácii s kompozitnou membránou je bohato detailný zvuk a vylepšené vokály. Vďaka tomu si môžete vychutnať ešte väčšie pohltenie.

7.jpg

Stabilné pripojenie bez oneskorenia

Slúchadlá Pisen LS03JL sa pripájajú ku kompatibilnému zariadeniu prostredníctvom rozhrania Bluetooth vo verzii 5.0, ktoré poskytuje stabilné pripojenie až do vzdialenosti 10 m. Navyše sa nemusíte obávať rušenia - slúchadlá poskytujú skvelú synchronizáciu medzi zvukom a obrazom. To sa premieta do ešte lepšieho zážitku pri sledovaní filmov a hraní hier. Navyše sa každá náhlavná súprava pripája k vášmu zariadeniu nezávisle, takže môžete používať len jednu a zdieľať hudbu so svojím blízkym.

4.jpg

Ľahké a pohodlné

Používajte slúchadlá dlhší čas bez pocitu únavy alebo nepohodlia. Model Pisen LS03JL je ľahký - každé slúchadlo váži 3,5 g, takže takmer nebudete mať pocit, že ich máte na sebe. Ergonomický a priliehavý dizajn sa navyše premieta do dlhotrvajúceho pohodlia - nemusíte sa tiež obávať, že vám slúchadlá vypadnú z uší, a môžete si ich vziať na tréning.

8.jpg

Dlhý pracovný čas

Ste uprostred tréningu a obávate sa, že sa vám v najhoršom možnom momente vybijú slúchadlá? Už nemusíte! Vrátane nabíjacieho puzdra vydržia až 70 hodín a v pohotovostnom režime zostanú približne 400 hodín. Navyše po 2 hodinách nabíjania budú pripravené na použitie.

2.jpg

Telefonujte na telefóne

Rozlúčte sa s nepríjemným hlukom v pozadí. Slúchadlá Pisen LS03JL sú vybavené mikrofónmi s potlačením šumu, takže sa môžete sústrediť na svoj rozhovor a zabudnúť na vonkajší hluk. Vďaka tomu môžete pohodlne telefonovať bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

3.jpg

Intuitívne ovládanie

S ovládaním slúchadiel nebudete mať problém - každé slúchadlo je vybavené dotykovým panelom, ktorý vám umožní prispôsobiť slúchadlá Pisen LS03JL vašim potrebám. Pohodlne pozastavte/obnovte prehrávanie a používajte hlasového asistenta. Už nemusíte siahať po smartfóne!

5.jpg

Premyslený dizajn

Slúchadlá Pisen LS03JL si môžete bez obáv vziať na cvičenie - sú odolné voči striekajúcej vode podľa normy IP54. Vyznačujú sa tiež minimalistickým a štýlovým dizajnom, takže zapadnú takmer ku každému.

9.jpg
Výrobca Pisen
Model LS03JL
Farba biela
Priemer snímača 13 mm
Materiál ABS
Verzia Bluetooth 5.0
Dosah Bluetooth 10 m
Prevádzkový čas 5 h
Enpohotovostný čas 400 h
Kapacita batérie 500 mAh
Vstupné napätie DC 5V 500 mA
Frekvenčná odozva 20 - 20 kHz
Čas nabíjania približne 2 h
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP
Nabíjací port micro USB
Hmotnosť 3,5 g (slúchadlo)
Vodotesnosť IP54
045788
186 položky
6902957101509

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product