• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE Omthing AirFree Buds (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE Omthing AirFree Buds (čierne)

18,96 € (s DPH) 15,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá 1MORE Omthing AirFree Buds (čierne)

AirFree Buds sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré boli navrhnuté s ohľadom na rôzne potreby používateľov a sú vybavené 8 mm meničmi, ktoré poskytujú fantastickú kvalitu zvuku, a zabudovanými mikrofónmi na konverzáciu. Vďaka špeciálnej aplikácii si môžete ich výkon prispôsobiť podľa svojich potrieb, pričom s nabíjacím puzdrom vydržia až 44 hodín používania. Sú vodotesné podľa štandardu IPX4 a ich ergonomický dizajn zaručuje vysnívaný používateľský zážitok.

Získajte viac pôžitku z hudby

Slúchadlá sú vybavené dynamickými 8 mm meničmi, ktoré vám umožnia vychutnať si hudbu vo vynikajúcej kvalite. Môžete si vychutnať hlboké basy, čisté stredné a vysoké tóny a bohaté detaily, navyše s pokročilým kodekom AAC pre ešte lepšiu kvalitu zvuku.

Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie

Zabudnite na problémy s pripojením! Slúchadlá AirFree Buds využívajú najnovšie pripojenie Bluetooth 5.3, ktoré poskytuje rýchly a stabilný prenos signálu s nižšou spotrebou energie. Ich spárovanie je veľmi jednoduché - stačí ich raz spárovať so zariadením a po otvorení puzdra sa automaticky spoja. Navyše sa každé slúchadlo pripája k zariadeniu samostatne, takže môžete pohodlne používať obe súčasne alebo len jedno, ľavé alebo pravé.

Nízka latencia

Spoločnosť 1MORE nezabudla na hráčov! Slúchadlá sú vybavené špeciálnym herným režimom, ktorý znižuje latenciu na 100 ms a zabezpečuje dokonalú synchronizáciu zvukových efektov s obrazom. Teraz už žiadny súper neunikne vašej pozornosti a vy získate ďalšie víťazstvo!

S ohľadom na pohodlie

Získajte maximálnu úroveň pohodlia pri počúvaní svojich obľúbených skladieb. Vďaka ľahkému a ergonomickému dizajnu slúchadiel zabudnete, že ich máte v ušiach. A nemusíte sa obávať nepohodlia počas hodín používania. Dokonale vám padnú do uší a nevypadnú vám, ani keď budete tvrdo cvičiť. Sú vodotesné podľa štandardu IPX4, takže sa nezľaknú ani kvapiek dažďa či potu. V súprave nájdete aj 3 páry vymeniteľných náušníkov, takže si ich môžete ešte lepšie prispôsobiť.

Dlhý pracovný čas

Prehrávajte svoje obľúbené skladby tak dlho, ako chcete, bez obáv, že sa slúchadlám náhle vybije energia. AirFree Buds dokážu na jedno nabitie fungovať až 7 hodín a s priloženým nabíjacím puzdrom môžete tento čas predĺžiť o ďalších 37 hodín! To je dostatok času na sledovanie 13 filmov, počúvanie približne 528 skladieb alebo sledovanie viac ako 2500 krátkych videí na TikToku.

Môžete v ňom telefonovaťkdekoľvek chcete

Hovorte slobodne, nech ste kdekoľvek. Slúchadlá majú zabudované mikrofóny, ktoré spoľahlivo zaznamenajú váš hlas. Využívajú tiež pokročilý algoritmus DNN, ktorý účinne znižuje okolitý hluk. Teraz môžete bez problémov hovoriť v preplnenom nákupnom centre alebo autobuse - váš volajúci bude určite počuť, čo chcete povedať.

Dotykové ovládanie

Teraz máte všetky najdôležitejšie funkcie náhlavnej súpravy na dosah ruky. AirFree Buds majú zabudované intuitívne dotykové panely, ktoré vám uľahčia používanie slúchadiel. Pomocou nich môžete pozastaviť a obnoviť prehrávanie, spravovať hovory alebo aktivovať hlasového asistenta - stačí niekoľko dotykov! Okrem toho vám špecializovaná aplikácia omthing umožňuje prispôsobiť funkcie dotykových panelov. Aplikácia ponúka aj 6 nastavení ekvalizéra.

Priložená stránka

  • slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • vymeniteľné gumičky x3

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model EO009
Názov AirFree Buds
Farba Čierna
Prevodníky 8 mm
Impedancia 30Ω
Verzia Bluetooth 5.3
Rozsah Do 10 m (otvorený priestor)
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kódovanie AAC
Vodotesnosť IPX4
Kapacita batérie 37 mAh x2 (slúchadlá)
500 mAh (puzdro)
Čas nabíjania 70 minút (slúchadlá)
165 minút (puzdro)
Prevádzkový čas Až 7 hodín
Až 44 hodín (s puzdrom)
Vstup 5 V = 0,3 A
Hmotnosť jedného slúchadla 4 g
Hmotnosť puzdra 33 g
Rozmery puzdra 65 x 42,2 x 27,3 mm
Rozmery slúchadiel 24,4 x 23,4 x 15,6 mm
Prevádzková teplota 0 °C ~ 45 °C
Použitie aplikácia omthing
047548
26 položky
6933037202489

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product