• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE SonoFlow
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE SonoFlow

85,64 € (s DPH) 71,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá 1MORE SonoFlow

Pozrite sa, ako fantasticky môžu znieť vaše obľúbené skladby. Slúchadlá SonoGlow sú vybavené 40 mm dynamickými meničmi pre krištáľovo čistý zvuk. Vstavané mikrofóny vám umožnia pohodlne telefonovať a Bluetooth 5.0 je zodpovedný za rýchle pripojenie k vášmu zariadeniu. Využívajú tiež inovatívnu technológiu redukcie šumu QuietMax, ktorá spoľahlivo eliminuje okolitý hluk. Špeciálna aplikácia ponúka 12 nastavení ekvalizéra a až 70 hodín prevádzky. Skladací a ergonomický dizajn vám poskytne pohodlie, o akom ste vždy snívali, aj pri niekoľkohodinovom počúvaní hudby.

Znovu objavte svoje obľúbené skladby

Slúchadlá SonoFlow vás prekvapia vynikajúcou kvalitou zvuku. Vďaka 40 mm dynamickým meničom s kompozitnou membránou DLC si môžete vychutnať bohato detailný a čistý zvuk a hlboké, silné basy. Získali tiež certifikát Hi-Res Audio, ktorý potvrdzuje, že vám slúchadlá poskytnú výnimočný hudobný zážitok.

Ponorte sa do zvuku

Teraz vám už nič nebude stáť v ceste pri počúvaní vašich obľúbených skladieb. Slúchadlá využívajú patentovanú technológiu redukcie hluku QuietMax od spoločnosti 1MORE, ktorá spoľahlivo znižuje okolitý hluk až o 40 dB. Počúvajte svoju hudbu slobodne, či už sa prechádzate v parku alebo jazdíte preplneným metrom! Chcete zostať v kontakte s okolím? Použite režim Transparency a počúvajte svoj obľúbený zoznam skladieb napríklad počas večerného behu.

Bezdrôtové a káblové pripojenie

Zabudnite na obmedzenia! SonoFlow môže fungovať bezdrôtovo aj káblovo. Inovatívna technológia Bluetooth 5.0 zaručuje rýchly, spoľahlivý a stabilný prenos signálu až do vzdialenosti 10 m. Navyše môžete slúchadlá spárovať s 2 zariadeniami súčasne! K dispozícii máte aj 3,5 mm audio kábel, takže slúchadlá môžete jednoducho pripojiť k počítaču.

Až 70 hodín používania

Už sa nemusíte obávať, že sa slúchadlá vybijú v najmenej očakávanej chvíli. Odolná 720 mAh batéria poskytuje až 70 hodín s vypnutým ANC alebo až 50 hodín so zapnutým ANC. Slúchadlá podporujú aj rýchle nabíjanie, takže už po 5 minútach nabíjania môžete prehrávať hudbu ďalších 5 hodín. Dodávaný kábel USB-C vám uľahčí obnovenie energie.

Čisté hovory kdekoľvek

Telefonujte bez rušenia aj na mimoriadne hlučných miestach. Vstavané mikrofóny s umelou inteligenciou v kombinácii s technológiou redukcie šumu presne zaznamenávajú váš hlas a zároveň potláčajú okolitý hluk. Vďaka tomu bude volajúci bez problémov počuť každé vaše slovo.

Bezproblémová prevádzka

Pohodlné ovládanie náhlavnej súpravy umožňujú zabudované tlačidlá. Môžete ich použiť na správu prichádzajúcich hovorov, aktiváciu hlasového asistenta, úpravu hlasitosti alebo zmenu skladieb. K dispozícii je aj špeciálna aplikácia 1MORE Music, ktorá vám umožní vybrať si z 12 nastavení ekvalizéra. Ľahko tak nájdete správne nastavenie EQ, aby vaše obľúbené skladby zneli ešte lepšie - či už počúvate rock, klasiku alebo elektronickú hudbu.

Ergonomický dizajn

Slúchadlá SonoFlow sú navrhnuté pre pohodlie. Sú vybavené mäkkými náušníkmi z proteínovej kože, ktoré dokonale priliehajú k vašim ušiam bez toho, aby spôsobovali nepríjemný tlak. A vy sa nemusíte obávať, že by ste sa počas dlhodobého používania cítili nepohodlne. Nastaviteľný hlavový most vám umožní prispôsobiť si slúchadlá svojim potrebám a majú aj skladací a mimoriadne ľahký dizajn s hmotnosťou iba 250 g, čo prispeje k väčšiemu pohodliu pri používaní. Súčasťou balenia je praktické puzdro na jednoduché skladovanie a prepravu.

Priložené

  • slúchadlá
  • puzdro
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Audio kábel (2,5 mm na 3,5 mm)
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model HC905
Farba Čierna
Verzia Bluetooth 5.0
Dosah Do 10 m
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kodeky LDAC / AAC / SBC
Prevodníky 40 mm
Impedancia 32Ω
Kapacita batérie 720 mAh
Nabíjacie rozhranie USB-C
Čas nabíjania 80 minút
Prevádzkový čas 50 h (pri zapnutom ANC)
70 h (pri vypnutom ANC)
Vstup 5 V / 1,1 A
Hmotnosť 250 g
Rozmery 170 x 192 x 82 mm
Použitie Hudobná aplikácia 1MORE
047547
53 položky
6933037203110

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product