• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE AERO (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE AERO (biele)

83,92 € (s DPH) 69,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá 1MORE AERO (biele)

Slúchadlá 1MORE Aero splnia očakávania aj tých najnáročnejších používateľov! Sú vybavené 10 mm meničmi, ktoré zaručujú vysokú kvalitu zvuku, a technológia Smart Loudness vám umožní vychutnať si fantastickú kvalitu zvuku bez ohľadu na úroveň hlasitosti. Sú tiež vybavené technológiou sledovania hlavy a redukciou šumu QuietMax. Vďaka vysokokvalitným mikrofónom s algoritmom DNN vám umožnia voľne hovoriť takmer v akomkoľvek prostredí. Ponúkajú tiež 4 režimy ANC, ktoré vás plne vtiahnu do hudby. Aplikácia umožňuje vybrať si z 12 nastavení ekvalizéra s výdržou až 28 hodín. Slúchadlá majú ergonomický a vodotesný dizajn.

Mimoriadna kvalita zvuku

Zamilujte sa do hudby znova. Slúchadlá sú vybavené 10 mm meničmi pre vysokú kvalitu zvuku. Vďaka tomu si môžete vychutnať bohaté detaily, vynikajúce vyváženie basov a výšok a silné, hlboké basy. Navyše vďaka patentovanej technológii redukcie šumu QuietMax, ktorá eliminuje nežiaduci okolitý hluk až do 42 dB, sa môžete ponoriť do hudby, nech ste kdekoľvek. Slúchadlá Aero sú tiež vybavené technológiou Smart Loudness pre bohatý hudobný zážitok pri akejkoľvek hlasitosti.

Vhodný do každej situácie

So slúchadlami Aero sa budete môcť sústrediť na svoje obľúbené skladby aj na preplnených a hlučných miestach. Slúchadlá využívajú pokročilú technológiu ANC, ktorá ponúka 4 rôzne režimy. Môžete ich teda ľahko prispôsobiť takmer každej situácii. Funkcia Adaptive ANC automaticky prispôsobuje úroveň potlačenia hluku prostrediu, v ktorom sa nachádzate. Pri jazde autom alebo v metre je ideálna funkcia ANC Strong, zatiaľ čo ANC Mild vám poskytne maximálne pohodlie, keď ste v kaviarni. Počas obzvlášť veterných dní režim WNR automaticky potláča hluk vetra. Dávate prednosť tomu, aby ste zostali v kontakte s okolím? Vyberte si režim Transparency!

Synchronizujte každý svoj pohyb so zvukom

Posuňte svoje ponorenie na vyššiu úroveň. Slúchadlá 1MORE Aero sú vybavené špeciálne navrhnutou technológiou dynamického sledovania pohybu hlavy, ktorá udržiava zvuk tam, kde má byť, aj keď pohybujete hlavou. Takže sa budete cítiť ako na skutočnom koncerte! Doprajte si nezabudnuteľný hudobný zážitok alebo sa ešte viac ponorte do hry!

Konverzácie bez hluku kdekoľvek

Telefonujte slobodne bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Preplnené nákupné centrum alebo cesta vlakom? Teraz to nie je žiadny problém! Každé slúchadlo má zabudované až 3 mikrofóny, ktoré v kombinácii s algoritmom DNN účinne oddelia váš hlas od okolitého hluku. Sú tiež vysoko odolné voči rušeniu. So slúchadlami Aero si môžete byť istí, že sa vy aj vaši volajúci budete bez problémov počuť!

Spoľahlivé pripojenie

Slúchadlá 1MORE Aero využívajú pripojenie Bluetooth 5.2, ktoré zabezpečuje stabilné, rýchle a bezproblémové pripojenie k vybranému zariadeniu s nižšou spotrebou energie. Navyše ich môžete pripojiť k dvom zariadeniam súčasne a voľne medzi nimi prepínať. Teraz môžete jednoducho prepínať medzi prácou na notebooku a telefonovaním!

Až 28 hodín používania

Zabudnite na obmedzenia a užite si dlhú výdrž slúchadiel! Vstavaná batéria poskytuje až 7 hodín nepretržitého používania pri vypnutom režime ANC alebo až 5 hodín pri zapnutom režime. Ich výdrž môžete tiež predĺžiť až na 28 hodín pomocou nabíjacieho puzdra. Slúchadlá podporujú aj rýchle nabíjanie - takže stačí 15 minút nabíjania, aby ste získali ďalšie 3 hodiny používania. Vďaka technológii Qi ich navyše môžete pohodlne nabíjať bezdrôtovo.

Dokonalý spoločník na každý deň

Spríjemnite si počúvanie hudby! Ľahká konštrukcia slúchadiel znamená, že ich v ušiach ani neucítite - každé slúchadlo váži len 4,9 g. Sú tiež vodotesné podľa normy IPX5, takže vám v počúvaní obľúbených skladieb nezabráni ani pot či dážď. Navyše je k dispozícii špeciálna aplikácia 1MORE Music, ktorá ponúka až 12 nastavení ekvalizéra.

Dotykové ovládanie

Teraz máte všetky najdôležitejšie funkcie na dosah ruky! Slúchadlá Aero sú vybavené presnými dotykovými panelmi, ktoré uľahčujú používanie. Môžete pohodlne ovládať hudobný prehrávač, nastavovať hlasitosť alebo spravovať prichádzajúce hovory - už nemusíte zakaždým siahať po smartfóne. Môžete tiež okamžite aktivovať inteligentného hlasového asistenta - stačí trikrát ťuknúť na dotykový panel!

Špecifikácie:

Výrobca 1MORE
Názov AERO
Model ES903
Farba Biela
Snímače 10 mm
Impedancia 32Ω
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Verzia Bluetooth 5.2
Rozsah 10 m (otvorený priestor)
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie 40 mAh x2 (slúchadlá)
450 mAh (puzdro)
Čas nabíjania 1 h (slúchadlá)
2 h (puzdro)
Prevádzkový čas Až 7 h
Až 28 h (s puzdrom)
Vstup 5V=1A
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesnosť IPX5
Hmotnosť jedného slúchadla 4,9 g
Hmotnosť puzdra 45,2 g
Rozmery slúchadiel približne 39 x 20 x 24 mm
Rozmery puzdra približne 62 x 56 x 26 mm
047546
36 položky
6933037202670

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product