• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE ComfoBuds Mini (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1MORE ComfoBuds Mini slúchadlá (čierne)

76,36 € (s DPH) 63,64 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

1MORE ComfoBuds Mini slúchadlá (čierne)

Posuňte svoj hudobný zážitok na vyššiu úroveň so slúchadlami 1MORE. Slúchadlá ComfoBuds Mini sú vybavené dynamickými 7 mm meničmi pre krištáľovo čistý zvuk. Využívajú patentovanú technológiu QuietMax, ktorá účinne eliminuje okolitý hluk, a ponúkajú 4 režimy redukcie hluku. Vstavané mikrofóny vám umožnia voľne hovoriť a majú až 24 hodín prevádzky. Ich výhodou je aj ľahká, ergonomická a vodotesná konštrukcia, ktorá poskytuje vysnívaný komfort používania.

Fantastická kvalita zvuku

Počúvajte zvuky svojich obľúbených skladieb. Slúchadlá ComfoBuds Mini sú vybavené 7 mm dynamickými meničmi pre vysokú kvalitu zvuku. Vďaka tomu si môžete vychutnať čistý, jasný zvuk bez skreslenia. Využívajú tiež systém SoundID, ktorý dokonale prispôsobí zvuk vašim preferenciám, a podporujú hybridnú technológiu aktívneho potlačenia hluku QuietMax, ktorá znižuje hluk až o 40 dB. Môžete sa tak stratiť v hudbe a zabudnúť na okolitý svet!

Navrhnuté pre rôzne potreby používateľov

So slúchadlami ComfoBuds Mini sa môžete plne sústrediť na zvuky svojich obľúbených skladieb alebo podcastov. Slúchadlá ponúkajú 4 režimy potlačenia hluku, ktoré sa ľahko prispôsobia každej situácii. S režimom ANC Strong sa môžete odpútať od okolitého sveta a sústrediť sa na to, čo je pre vás dôležité, aj keď ste na hlučnej vlakovej stanici alebo letisku. Režim ANC Mild vám poskytne pokoj, keď relaxujete v preplnenej kaviarni alebo rušnej kancelárii. WNR vám umožní vychutnať si čistý zvuk aj počas extrémne veterných dní, zatiaľ čo režim Transparency vám umožní zostať v kontakte s okolím bez toho, aby ste si museli slúchadlá odložiť.

Skonštruované na rozprávanie

Telefonujte pohodlne, kdekoľvek chcete. Každé slúchadlo má zabudované 2 vysokokvalitné mikrofóny, ktoré spoľahlivo zaznamenajú každé slovo. Používajú tiež inovatívny algoritmus DNN, ktorý účinne eliminuje okolitý hluk. Môžete si tak byť istí, že volajúci budú počuť všetko, čo chcete povedať.

Dlhý prevádzkový čas

Teraz môžete počúvať hudbu bez obáv, že sa vám slúchadlá náhle vybijú. Odolná batéria umožňuje až 6 hodín používania, keď je ANC vypnuté, alebo až 5 hodín, keď je zapnuté, a nájdete tu aj nabíjacie puzdro, ktoré vám umožní predĺžiť výdrž batérie až na 24 hodín. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania môžete slúchadlá už po 10 minútach nabíjania používať ďalších 90 minút! Navyše podporujú technológiu bezdrôtového nabíjania QI, takže ich môžete ľahko dobiť pomocou indukčnej nabíjačky.

Technológia Bluetooth

Obávate sa rušenia a oneskorenia? Už nemusíte! Pre spoľahlivé pripojenie k vybranému zariadeniuInovatívna technológia Bluetooth 5.2 ponúka rýchly a stabilný prenos signálu s nižšou spotrebou energie. Takže si môžete byť istí, že vás pri počúvaní hudby nič nebude rušiť! Spárovanie slúchadiel je jednoduché - stačí ich pripojiť raz a automaticky sa spoja vždy, keď ich vyberiete z puzdra.

Kompaktné a ľahké

Malá a jedinečne ľahká konštrukcia slúchadiel vám poskytne pohodlie, po ktorom ste vždy túžili - každé slúchadlo váži len 3,7 g. Vďaka starostlivo premyslenej konštrukcii môžete počúvať hudbu celé hodiny bez nepohodlia alebo únavy. Slúchadlá sú tiež vodotesné podľa normy IPX5, takže ich môžete používať aj počas intenzívneho tréningu v posilňovni alebo prechádzky v daždivom počasí. K dispozícii je aj špeciálna aplikácia, v ktorej nájdete špeciálne vybrané zvuky prírody, ktoré vám pomôžu upokojiť myšlienky a relaxovať po náročnom dni

Súčasťou balenia je stránka .

  • slúchadlá
  • puzdro
  • vymeniteľné gumičky x4

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model ES603
Názov ComfoBuds Mini
Farba Čierna
Verzia Bluetooth 5.2
Dosah Až 10 metrov (otvorený priestor)
Protokol Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kódovanie AAC / SBC
Prevodníky 7 mm
Impedancia 32 Ω
Vodotesný IPX5
Čas nabíjania slúchadiel 70 minút
Čas nabíjania puzdra 90 minút
Prevádzkový čas Až 6 hodín
Až 24 hodín (s puzdrom)
Kapacita batérie 34 mAh x2 (slúchadlá)
440 mAh (puzdro)
Vstup 5 V = 0,7 A
Použitie 1MORE Music
Rozmery jedného slúchadla 17 x 15 x 13 mm
Rozmery puzdra 56,5 x 50 x 24,5 mm
Hmotnosť jedného slúchadla 3,7 g
Hmotnosť puzdra 34,9 g
Prevádzková teplota 0 °C ~ 45 °C
047458
57 položky
6933037202342

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product