• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE Comfobuds 2 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1MORE Comfobuds 2 slúchadlá (čierne)

36,89 € (s DPH) 30,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

1MORE ComfoBuds 2 slúchadlá (čierne)

Vychutnajte si funkčnosť, pohodlie a štýl so slúchadlami 1MORE ComfoBuds 2 s dynamickými 13,4 mm meničmi, vďaka ktorým si hudbu zamilujete znova a znova. Duálne mikrofóny s funkciou potlačenia šumu ENC vám umožnia voľne hovoriť. Hardvér ponúka herný režim a poskytuje nízku latenciu. Vďaka technológii Bluetooth 5.2 si užijete stabilný prenos. Slúchadlá majú výdrž až 24 hodín prevádzky na jedno nabitie. Dotykové panely umožňujú pohodlné ovládanie a vďaka vodotesnosti IPX5 môžete počúvať svoje obľúbené skladby takmer za každých okolností.


Zvuk, ktorý vás poteší

Nechajte svoje obľúbené skladby, aby vo vás prebudili úplne nové emócie. Slúchadlá 1MORE sú vybavené 13,4 mm dynamickými meničmi s kompozitnou membránou LCP, ktoré poskytujú čistý a prirodzený zvuk bez toho, aby vám chýbali akékoľvek detaily - od vokálov cez zvuky gitary až po silné basy.


Nastavenia ekvalizéra

Prispôsobte si výkon slúchadiel 1MORE podľa svojich predstáv zmenou nastavení EQ. K dispozícii budete mať až 12 možností, ku ktorým máte prístup prostredníctvom aplikácie 1MORE MUSIC. Či už milujete rock, hip-hop, klasickú alebo elektronickú hudbu, niečo si pre vás nájdete!


Najvyššia úroveň pohodlia

Slúchadlá ComfoBuds 2 sú maximálne pohodlné. Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu vám dokonale padnú do uší. Každé slúchadlo váži len 4,3 g. Vymeniteľné silikónové náušníky poskytujú celodenné pohodlie a účinné tesnenie, takže si môžete vychutnať maximálnu kvalitu zvuku. Navyše vďaka UV povlaku na nabíjacom puzdre vyzerá výrobok úhľadne a je odolný voči odtlačkom prstov.


Stabilné pripojenie

Vďaka technológii Bluetooth 5.2 si môžete vychutnať stabilné, rýchle a plynulé pripojenie. Slúchadlá ComfoBuds 2 sa po vybratí z nabíjacieho puzdra automaticky spoja s posledným spárovaným zariadením. Pozrite sa, aké je to pohodlné!


Herný režim

Nič vám nezabráni v dosiahnutí vytúženého víťazstva. V aplikácii 1MORE MUSIC vyberte herný režim a pri hraní hier získate 100ms latenciu. Presvedčte sa, o koľko je hranie hier príjemnejšie, keď sú zvuk a obraz synchronizované.


Špičkové mikrofóny

Telefonujte bez problémov. Slúchadlá ComfoBuds 2 ponúkajú až štyri mikrofóny, ktoré podporujú potlačenie šumu ENC, účinne filtrujú zbytočný okolitý hluk a presne zachytávajú váš hlas. Teraz môžete pohodlne hovoriť aj na preplnenom mieste.


Aj 24 hodín prevádzky

Chcete, aby vás vaše obľúbené skladby sprevádzali od rána do večera? So slúchadlami ComfoBuds 2 je to možné! Jedno nabitie stačí na to, aby slúchadlá fungovali 6 hodín. Nabíjacie puzdro umožňuje predĺžiť tento čas o 18 hodín, celkovo teda až na 24 hodín. 15 minút nabíjania stačí na ďalšie 3 hodiny prehrávania.


Premyslené riešenia

Slúchadlá ComfoBuds 2 sú vodotesné podľa normy IPX5, takže vám môžu robiť spoločnosť aj počas daždivých dní. Keď si slúchadlá vyberiete z uší, prehrávanie hudby sa automaticky pozastaví, kým si ich nasadíte späť. Dotykové panely vám umožňujú pohodlne ovládať hudobný prehrávač, spravovať prichádzajúce hovory a aktivovať hlasového asistenta bez toho, aby ste museli siahať po telefón.


Súčasťou balenia:

  • Slúchadlá x1
  • Nabíjacie puzdro x1
  • Pár silikónových krytov (S) x1
  • Nabíjací kábel USB-C x1
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model ES303
Kapacita batérie slúchadiel 43 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra 410 mAh
Čas nabíjania slúchadiel približne 40 minút
Čas nabíjania nabíjacieho puzdra približne 80 minút
Prevádzkový čas 8 hodín alebo 24 hodín (s nabíjacím puzdrom)
Impedancia 28Ω
Verzia Bluetooth 5.2
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Vstup 5V/1A
Prevádzková teplota 0 °C až 45 °C
Hmotnosť slúchadla 4.3 g
Hmotnosť nabíjacieho puzdra 36.5 g
Farba čierna
047381
66 položky
6933037202236

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product