• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE ColorBuds 2 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE ColorBuds 2 (biele)

43,02 € (s DPH) 35,85 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá 1MORE ColorBuds 2 (biele)

Rozvíjajte svoju vášeň so spoločnosťou 1MORE a oceňte hudbu nanovo. Slúchadlá ColorBuds 2 sú vybavené 7 mm meničmi, ktoré z vašich obľúbených skladieb vytiahnu to najlepšie. Technológia Bluetooth 5.2 zaručuje stabilné pripojenie a funkcia ANC vám umožní počuť len to, čo chcete počuť. Výdrž batérie je až 24 hodín a energiu si môžete obnoviť bezdrôtovo. Pomocou funkcie SoundID si prispôsobte výkon slúchadiel podľa svojich preferencií.


Počujte každý detail

7 mm dynamické meniče slúchadiel ColorBuds 2 minimalizujú skreslenie a obnovujú pôvodný zvuk. Vďaka tomu slúchadlá 1MORE ponúkajú vynikajúci, vyvážený zvuk s vysokým rozlíšením a výraznými basmi. Navyše podporujú technológiu SoundID. Pomocou aplikácie 1MORE Music App si môžete vytvoriť vlastný zvukový profil podľa svojich preferencií, takže si môžete vychutnať personalizovaný zážitok z počúvania!


Ideálne pre hráčov

Ak ste hráčom, určite poznáte nevýhody oneskorenia počas dynamického hrania. So slúchadlami ColorBuds 2 TWS sa s týmto problémom môžete rozlúčiť. Adaptívne kodeky aptX, TM a AAC zaručujú dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku. Okrem toho slúchadlá 1MORE podporujú technológiu Bluetooth 5.2, ktorá v kombinácii s čipovou sadou Qualcomm zaručuje rýchly a spoľahlivý prenos. Teraz môžete rýchlo reagovať na pohyb súpera a získať ďalšie víťazstvo!


Redukcia šumu ANC a režim Transparency

Počujte len to, čo chcete počuť. Slúchadlá ColorBuds 2 sú vybavené technológiou potlačenia šumu ANC, takže môžete počúvať zvuk podľa vlastného výberu bez toho, aby okolitý hluk rušil vašu koncentráciu. Chcete zostať v kontakte s okolím, aby vám neuniklo dôležité hlásenie na stanici, alebo viesť krátky rozhovor bez toho, aby ste si museli dať slúchadlá dole? Zvoľte si režim Transparency!


Vysokokvalitné mikrofóny

Telefonujte bez prerušovania. Slúchadlá ColorBuds 2 sú vybavené až štyrmi mikrofónmi s aktívnym potláčaním šumu cVc 8.0, ktoré účinne filtruje nepotrebný okolitý hluk a zaručuje, že volajúci počuje každé vaše slovo, aj keď hovoríte na preplnenom mieste.


Až 24 hodín prevádzky

Počúvajte hudbu bez rušenia, nech ste kdekoľvek. Jedno nabitie slúchadiel vám poskytne až 8 hodín prevádzky (ak nepoužívate funkciu ANC) a nabíjacie puzdro túto dobu predĺži na 24 hodín. ColorBuds 2 sa vybíjajú v nesprávnom čase? Žiadny problém! Stačí 15 minút nabíjania, aby ste si ich mohli užívať ďalšie 2 hodiny. Napájanie zariadenia môžete obnoviť pomocou priloženého kábla USB-C alebo bezdrôtovo.


Praktickéživotaschopné riešenia

Vyberte si pohodlie s 1MORE! Slúchadlá ColorBuds 2 sa automaticky spárujú so zariadením, ku ktorému boli naposledy pripojené, hneď ako otvoríte nabíjacie puzdro. Navyše, keď si slúchadlá vyberiete z uší, prehrávanie hudby sa preruší, kým si ich nasadíte späť. Sú tiež vodotesné podľa normy IPX5, takže môžete bez obáv počúvať svoje obľúbené skladby počas intenzívneho tréningu.


Dotykové ovládanie

Už nemusíte siahať do vrecka po smartfón, aby ste pozastavili alebo obnovili prehrávanie, prijali prichádzajúci hovor alebo aktivovali hlasového asistenta. Slúchadlá ColorBuds 2 sú vybavené dotykovými panelmi na pohodlné ovládanie. Z aplikácie 1MORE Music môžete vykonávať zmeny nastavení a užívať si pohodlie, ktoré ste vždy chceli.


Ergonomický dizajn

Slúchadlá 1MORE vám dokonale padnú do uší bez nepohodlia. Sú tiež mimoriadne ľahké, každé slúchadlo váži menej ako 4,9 g. Vyznačujú sa tiež štýlovým dizajnom a vďaka UV povlaku sú odolné voči škvrnám a odtlačkom prstov.


Súčasťou balenia:

  • Slúchadlá x1
  • Nabíjacie puzdro x1
  • Nabíjací kábel USB-C x1
  • Pár vymeniteľných náušníkov (XS, S, L) x3
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model ES602
Kapacita batérie slúchadiel 55 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra 410 mAh
Prevádzkový čas pri zapnutom ANC: 6 hodín alebo 18 hodín (s nabíjacím puzdrom); pri vypnutom ANC: 8 hodín alebo 24 hodín (s nabíjacím puzdrom)
Čas nabíjania slúchadla 70 minút
Čas nabíjania nabíjacieho puzdra 85 minút
Vstup 5V/1A
Impedancia 32Ω
Typ Bluetooth 5.2
Dosah Bluetooth do 10 m
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Prevádzková teplota 0 °C až 45 °C
Hmotnosť slúchadla 4.9 g
Hmotnosť nabíjacieho puzdra 34.5 g
Rozmery slúchadla 27 x 21 x 20 mm
Rozmery nabíjacieho puzdra 60 x 30 x 38 mm
Farba biela
047379
70 položky
6933037201666

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product