• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki 1MORE Neo (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE Neo (čierne)

30,97 € (s DPH) 25,81 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá 1MORE Neo (čierne)

Zabezpečte si hardvér, ktorý vám umožní naplno sa ponoriť do obľúbených hier a skladieb. Slúchadlá 1MORE Neo sú vybavené 13 mm meničmi, ktoré poskytujú špičkový zvuk. Duálne mikrofóny podporujú potlačenie šumu ENC a nízku latenciu ocenia herní nadšenci. Bluetooth 5.2 zaručuje stabilné pripojenie a slúchadlá vydržia až 45 hodín s nabíjacím puzdrom. Za zmienku stojí aj odolnosť voči vode IPX5 a mimoriadne nízka hmotnosť.


Krištáľovo čistý zvuk

Vďaka 13 mm meničom, ktoré posunú váš hudobný zážitok na úplne novú úroveň, prinášajú slúchadlá 1MORE Neo dokonalú harmóniu basov, stredov a výšok pre realistický zvuk a bohaté detaily, vďaka ktorým znovu oceníte svojich obľúbených interpretov.


Perfektné riešenie pre hráčov

Režim s nízkou latenciou vám umožní vychutnať si dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu pre pohlcujúce herné zážitky. Neo navyše podporuje technológiu Bluetooth 5.2 pre nízku spotrebu energie a stabilné pripojenie. Už vám nič nebude stáť v ceste za víťazstvom!


Bezproblémové konverzácie

Náhlavná súprava 1MORE je vybavená dvoma vysokokvalitnými mikrofónmi, ktoré podporujú potlačenie šumu ENC. Či už ste v preplnenom metre alebo idete po hlučnej ulici, môžete slobodne telefonovať a volajúci vás vždy počuje.


Dlhý pracovný čas

1MORE NEO je vybavený výkonnou batériou, ktorá poskytuje až 11 hodín používania. S nabíjacím puzdrom môžete tento čas predĺžiť až na 45 hodín. Môžete tak počúvať svoje obľúbené skladby, sledovať filmy, hrať hry a telefonovať bez obmedzení. Nabíjanie slúchadiel trvá približne 70 minút.


Dotykové ovládanie

Pomocou praktických dotykových panelov môžete niekoľkými kliknutiami pozastaviť alebo obnoviť prehrávanie, upraviť hlasitosť, aktivovať hlasového asistenta, prijať prichádzajúci hovor, zavesiť a podobne. Navyše si môžete prispôsobiť jednotlivé nastavenia z aplikácie 1MORE MUSIC.


Praktické riešenia

Používajte slúchadlá 1MORE aj v tých najnepriaznivejších podmienkach. Model Neo je odolný voči potu a vode podľa normy IPX5, takže môžete počúvať hudbu počas intenzívneho tréningu alebo v daždivom počasí. Navyše po vybratí z puzdra sa slúchadlá automaticky spoja so zariadením, s ktorým boli naposledy spárované. Môžete používať iba jedny slúchadlá podľa vlastného výberu.


Ľahký ako pierko

Slúchadlá Neo majú ergonomický dizajn a dokonale sedia v ušiach bez toho, aby spôsobovali nepohodlie. Hmotnosť jedných slúchadiel je menej ako 4,3 g, čo ešte zvyšuje komfort používania.


Included:

  • Slúchadlá x1
  • Nabíjacie puzdro x1
  • Nabíjací kábel USB-C x1
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie:

Výrobca: 1MORE
Model EO007
Prevodníky 13 mm
Funkcia redukcie šumu ENC
Kapacita batérie slúchadiel 40 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra 410 mAh
Prevádzkový čas 11 hodín alebo 45 hodín (s nabíjacím puzdrom)
Vstup 5V = 0,7A
Čas nabíjania slúchadiel 70 minút
Čas nabíjania puzdra 100 minút
Verzia Bluetooth 5.2
Dosah Bluetooth do 10 m
Kodek Bluetooth AAC
Protokoly Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Vodotesnosť IPX5
Hmotnosť slúchadla 4.3 g
Hmotnosť nabíjacieho puzdra 31.2 g
Prevádzková teplota 0 °C až 45 °C
Farba čierna
047360
57 položky
6933037202571

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product