• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe TWS Pisen LV08JL (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS Pisen LV08JL (biele)

9,52 € (s DPH) 7,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS Pisen LV08JL (biele)

Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu novým spôsobom. Slúchadlá Pisen LV08JL ponúkajú vysokú kvalitu zvuku a spoľahlivé pripojenie vďaka technológii Bluetooth 5.0. Vďaka potlačeniu šumu CVC 8.0 budete počuť to, čo chcete počuť, a odolné batérie zabezpečia dlhú výdrž. Slúchadlá sú navyše odolné voči vode podľa štandardu IPX7 a majú ergonomický dizajn, takže sa nemusíte obávať nepohodlia počas dlhšieho používania slúchadiel Pisen LV08JL.

3.jpg

Stabilné pripojenie

Slúchadlá Pisen LV08JL sa pripájajú k vášmu zariadeniu prostredníctvom rozhrania Bluetooth verzie 5.0, ktoré poskytuje bezstratový signál až do vzdialenosti 15 m a stabilné pripojenie bez rušenia. Okrem toho sa nemusíte obávať oneskorenia a môžete si vychutnať lepšiu synchronizáciu zvuku a obrazu. Slúchadlá sa teda skvele hodia na sledovanie filmov alebo hranie hier.

1.jpg

Redukcia šumu

Telefonujete, ale okolitý hluk vás obťažuje? So slúchadlami Pisen LV08JL sú tieto a podobné problémy minulosťou. Slúchadlá sú vybavené funkciou potlačenia hluku CVC 8.0, takže sa môžete sústrediť na to, čo je pre vás dôležité.

7.jpg

Vysoká kvalita zvuku

Počúvajte hudbu a vychutnávajte si vysokokvalitný zvuk. Slúchadlá sú vybavené 6 mm dynamickými meničmi a kompozitnou membránou, vďaka čomu môžete objaviť detaily svojich obľúbených skladieb, ktoré ste nikdy predtým nepočuli. Navyše podporujú zvukové kodeky AAC a SBC a podporujú ekvalizér zvuku, takže si zvuk môžete prispôsobiť svojim predstavám.

9.jpg

Pohodlné ovládanie

Po prvom spárovaní sa bezdrôtové slúchadlá Pisen LV08JL automaticky pripoja k vášmu zariadeniu a ľahko sa používajú. Pomocou dotykových panelov môžete upravovať hlasitosť, preskakovať skladby, pozastaviť/obnoviť prehrávanie alebo aktivovať hlasového asistenta. Navyše sa každé slúchadlo pripája k zariadeniu samostatne, takže môžete zdieľať hudbu s blízkou osobou.

5.jpg

Vodoodolné, ergonomické

Slúchadlá Pisen LV08JL sú odolné voči vode podľa štandardu IPX7, takže si ich môžete bez problémov vziať do telocvične. Navyše majú ergonomický dizajn, takže ich môžete nosiť dlhý čas bez pocitu únavy. Priložené 3 veľkosti (S/M/L) náušníkov vám navyše umožňujú slúchadlá ďalej prispôsobiť.

4.jpg

Priložené

  • slúchadlá
  • 3 páry (S/M/L)
  • Nabíjací kábel USB-A na USB-C
  • používateľská príručka
Výrobca Pisen
Model LV08JL
Farba biela
Verzia Bluetooth 5.0
Prevádzkový čas približne 4,5 h
Pohotovostný čas približne 70 h
Čas nabíjania cca 1,5 h
Kapacita batérie slúchadlo: 45 mAh, puzdro: 500 mAh
Menovité napätie 3.7 V
Vstupné napätie DC 420 mA
045789
107 položky
6902957110259

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product