• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe dla dzieci BuddyPhones School+ (różowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones School+ pre deti (ružové)

23,62 € (s DPH) 19,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones School+ pre deti (ružové)

Hľadáte univerzálne slúchadlá pre svoje dieťa? Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones School+ sú ideálne na zábavu aj učenie! Sú vybavené odnímateľným mikrofónom a špeciálnym režimom StudyMode, ktorý pomáha sústrediť sa. Navyše slúchadlá automaticky obmedzujú hlasitosť na 75 dB, 85 dB alebo 94 dB. Majú výdrž batérie až 20 hodín na jedno nabitie, ale možno ich používať aj s káblom.

1.jpg

Prispôsobené potrebám vášho dieťaťa

Pomôžte svojmu dieťaťu lepšie sa sústrediť na učenie. Slúchadlá ponúkajú špeciálny režim StudyMode, ktorý vylepšuje zvuk vášho hlasu, aby bol zvuk čistejší a jasnejší. To podporuje sústredenie! Navyše slúchadlá BuddyPhones School+ chránia sluch používateľov pred poškodením. Automaticky obmedzujú hlasitosť na úroveň, ktorá závisí od zvoleného režimu - 75 dB (batoľa), 85 dB (deti) alebo 94 dB (cestovanie). Môžete ich teda prispôsobiť veku a potrebám svojho dieťaťa!

4.jpg

2 možnosti pripojenia

BuddyPhones sú bezdrôtové, takže vaše dieťa si môže užívať voľnosť pohybu. BuddyPhones majú výdrž batérie až 20 hodín na jedno nabitie a dosah až 20 m. Možno ich pripojiť aj pomocou kábla. Nemusíte sa teda obávať, že sa slúchadlá príliš rýchlo vybijú a budú rušiť štúdium alebo film vášho dieťaťa!

3.jpg

Vylepšený dizajn

Nemusíte sa obávať, že vaše dieťa slúchadlá náhodne rozbije. BuddyPhones School+ sú mimoriadne odolné a odolné voči poškodeniu! Okrem toho majú ergonomický dizajn, vďaka ktorému sú pohodlné aj pre najmenších používateľov. Pohodlné náušníky zabraňujú poteniu a dokonale priliehajú k ušiam a priložené puzdro na prenášanie uľahčuje ich prepravu. Vaše dieťa si môže slúchadlá BuddyPhones ozdobiť aj priloženými samolepkami.

5.jpg

Odnímateľný mikrofón

S BuddyPhones School+ sa vaše dieťa môže aktívne zúčastňovať na vyučovaní alebo sa rozprávať so svojimi kamarátmi. Slúchadlá sú vybavené vysokokvalitným mikrofónom, ktorý veľmi dobre zachytáva hlas a ponúka pasívne potlačenie šumu, aby sa minimalizovali rušivé zvuky z okolia! So slúchadlami BuddyPhones si môžete byť istí, že učitelia a kamaráti vaše dieťa bez problémov počujú. Navyše, ak mikrofón na chvíľu nebudete potrebovať, môžete ho jednoducho odpojiť.

8.jpg

Priložené stránky

  • Slúchadlá
  • Mikrofón
  • Kábel BuddyLink
  • Nabíjací kábel (USB-C)
  • Prepravné puzdro
  • Ozdobné nálepky
  • Nálepky s názvom miesta

Špecifikácie:

Výrobca: BuddyPhones
Názov BuddyPhones School+ Wireless
Model BT-BP-SCHOOLP-PINK
Farba Ružová
Vysielač 40 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 75 - 85 - 94 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 0,8 m
044376
33 položky
4897111740606

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product