• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones School+ (różowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Drôtové slúchadlá BuddyPhones School+ pre deti (ružové)

11,40 € (s DPH) 9,50 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Drôtové slúchadlá BuddyPhones School+ pre deti (ružové)

Používa vaše dieťa často slúchadlá? Používa ich na učenie, sledovanie rozprávok alebo počúvanie hudby? Uistite sa, že nepreháňa hlasitosť, a chráňte jeho sluch pred poškodením! Slúchadlá BuddyPhones School+ automaticky obmedzujú úroveň zvuku na 85 dB a sú veľmi pohodlné a zároveň odolné. Sú tiež vybavené vysokokvalitným mikrofónom, aby sa vaše dieťa mohlo aktívne zapájať do vyučovania.


Pre sluch najmenších

Chráňte sluch svojho dieťaťa pred poškodením. Slúchadlá BuddyPhones School+ automaticky obmedzujú hlasitosť na maximálne 85 dB - bezpečnú úroveň odporúčanú Svetovou zdravotníckou organizáciou. Nemusíte sa teda o nič starať. Teraz si môžete byť istí, že vaše dieťa nebude počúvať hudbu príliš nahlas!


Pohodlné používanie

Udržujte svoje dieťa v pohodlí. Slúchadlá BuddyPhones sú navrhnuté na dlhodobé používanie - ich mäkké antialergické náušníky zabraňujú poteniu a v prípade potreby sa dajú ľahko vyčistiť. Navyše nastaviteľný hlavový most umožňuje lepšie prispôsobiť slúchadlá potrebám dieťaťa a ich hladký povrch znamená, že ak sa zašpinia, stačí ich utrieť handričkou.


Odnímateľný mikrofón

Slúchadlá BuddyPhones School+ sú ideálne na vyučovanie online. Sú vybavené vysokokvalitným mikrofónom, ktorý dokonale zaznamená hlas vášho dieťaťa. Zároveň minimalizuje zbytočný hluk z okolia. Vďaka tomu sa mladí používatelia môžu aktívne zúčastňovať na vyučovaní alebo chatovať s kamarátmi!


Starostlivo premyslený dizajn

Slúchadlá sú nielen pohodlné, ale aj veľmi odolné. Neublíži im ani ohýbanie či nárazy - nemusíte sa obávať, že sa rýchlo zlomia. Sú tiež vybavené skladacou konštrukciou, takže si ich vaše dieťa môže ľahko vziať so sebou na prázdniny alebo školské výlety. Priložené puzdro na prenášanie uľahčuje ich prepravu. V krabici nájdete aj farebné samolepky a DIY nálepky na ozdobenie slúchadiel.


Ešte viac vybavenia

Šnúra s mikrofónom BuddyPhones School+ má praktické tlačidlo, pomocou ktorého môže vaše dieťa rýchlo prijať hovor. Ponúka aj špeciálny konektor jack s dodatočným portom, ktorý umožňuje pripojiť ďalší pár slúchadiel k vybranému zariadeniu. Súčasťou balenia je aj štandardný zvukový kábel. Ak vaše dieťa nebude mikrofón nejaký čas potrebovať, stačí vymeniť kábel!


Priložené stránky

  • Slúchadlá
  • Kábel mikrofónu
  • Prepravné puzdro
  • Ozdobné nálepky
  • Samolepky pre domácich majstrov
  • Nálepky s názvom miesta
  • Náhradné 3,5 mm audio kábel (1,2 m)

Špecifikácie:

Výrobca: BuddyPhones
Názov BuddyPhones School+
Model BP-SCHOOLP-PINK
Farba Ružová
Prevodník 30 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 85 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 1,4 m
044372
34 položky
630282193024

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product