• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones StudyBuddy (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BuddyPhones StudyBuddy káblové slúchadlá pre deti (modré)

6,95 € (s DPH) 5,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

BuddyPhones StudyBuddy káblové slúchadlá pre deti (modré)

BuddyPhones StudyBuddy sú slúchadlá pre deti určené na diaľkové učenie a ďalšie účely. Sú vybavené mikrofónom a automaticky obmedzujú hlasitosť na bezpečnú úroveň 85 dB. Sú tiež veľmi trvanlivé a odolné voči poškodeniu. Vyznačujú sa tiež ergonomickým dizajnom a špeciálnym konektorom jack s dodatočným portom, ktorý umožňuje pripojenie ďalších slúchadiel. Súčasťou balenia sú aj ozdobné nálepky.


Odnímateľný mikrofón

Slúchadlá StudyBuddy sú ideálne na diaľkové štúdium. Sú vybavené vysokokvalitným mikrofónom, ktorý dokonale zaznamená hlas vášho dieťaťa. Malí používatelia sa tak môžu nielen aktívne zúčastňovať na vyučovaní alebo online kurzoch, ale napríklad aj rozprávať so svojimi kamarátmi!


Účinná ochrana sluchu pre vaše dieťa

Už sa nemusíte obávať, že vaše dieťa preženie úroveň hlasitosti. Slúchadlá ponúkajú špeciálnu funkciu ochrany sluchu, ktorá automaticky obmedzí hlasitosť zvuku na maximálne 85 dB. To znamená, že ich malí používatelia môžu používať bezpečne.


Ešte viac funkcií

Dlhý 1,4 m kábel poskytuje voľnosť pohybu a umožňuje pohodlné používanie slúchadiel. Integrované tlačidlo umožňuje jednoduché ovládanie prehrávania a vybavovanie prichádzajúcich hovorov. Kábel je navyše zakončený špeciálnym konektorom s prídavným portom. Vďaka tomu je možné pripojiť ďalší pár slúchadiel. Teraz môže vaše dieťa sledovať film alebo počúvať hudbu s priateľmi!


Vylepšený dizajn

Slúchadlá sa vyznačujú aj robustnou a odolnou konštrukciou. Nemusíte sa obávať, že ich vaše dieťa rýchlo poškodí - sú veľmi odolné voči poškodeniu. Slúchadlá BuddyPhones sú tiež vybavené antialergickými náušníkmi šetrnými k pokožke pre bezkonkurenčné pohodlie. Slúchadlá majú aj nastaviteľnú čelenku, aby si ich malí používatelia mohli optimálne prispôsobiť svojim potrebám.


Súčasťou balenia sú nálepky

Umožnite svojmu dieťaťu vyjadriť sa a urobiť používanie slúchadiel ešte zábavnejším. Súprava obsahuje farebné nálepky, ktoré uľahčujú zdobenie zariadenia. Balenie obsahuje aj samolepky typu "urob si sám", ktoré si môžete vyzdobiť sami. Vaše dieťa tak môže rozvíjať svoju kreativitu a dodať slúchadlám originálny nádych!


V súprave

  • Slúchadlá
  • Kábel s mikrofónom a konektorom s prídavným portom
  • Ozdobné nálepky
  • Samolepky pre domácich majstrov

Špecifikácie:

r>Názov
Výrobca BuddyPhones
BuddyPhones StudyBuddy
Model BP-SB-BLUE-01
Farba Modrá
Snímač 30 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 85 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 1,4 m
044367
31 položky
4897111740019

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product