• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe dla dzieci BuddyPhones Cosmos Plus ANC (żółte)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (žlté)

42,70 € (s DPH) 35,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (žlté)

Chcete svojmu dieťaťu uľahčiť učenie na diaľku? Slúchadlá BuddyPhones sú na to ideálne, pretože sú vybavené funkciou potlačenia hluku, ktorá umožní najmenším plne sa sústrediť. Navyše budú bezpečne počuť. Jednoduchšie skladovanie a prepravu umožní puzdro, ktoré je súčasťou balenia.


Slúchadlá na diaľkové učenie

Slúchadlá BuddyPhones sú ideálne na diaľkové učenie alebo sledovanie videí z vyučovacích hodín, pretože sú vybavené funkciou aktívneho potlačenia hluku, ktorá blokuje rušivý hluk v pozadí, takže vaše dieťa nemusí zbytočne zvyšovať hlasitosť. Ďalší režim, režim učenia, izoluje váš hlas od ostatných zvukov, takže je jasnejší a zreteľnejší. Slúchadlá majú aj zabudovaný mikrofón. Vďaka týmto funkciám sa vaše ratolesti budú viac sústrediť, čo zvýši ich produktivitu.


Funkčné

Slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus vás zaujmú svojím elegantným dizajnom a funkčnosťou. Podporujú technológiu Bluetooth BT5.0, takže sú bezdrôtové a vaše dieťa ich môže používať v pohodlnej polohe. Okrem toho je ich dosah až 20 metrov a pomôcka sa veľmi ľahko používa. Na bočnej strane slúchadiel sa nachádzajú tlačidlá, ktoré aktivujú redukciu šumu a režim učenia.


Hladké ovládanie

Slúchadlá zaručujú nepretržitú prevádzku, pretože výdrž batérie je 24 hodín. Okrem toho nebude problémom ani náhle zlyhanie batérie. BuddyPhones má možnosť dvojitého pripojenia, takže ich môžete pripojiť aj pomocou kábla. To znamená, že aj keď nie je k dispozícii napájanie, vaše dieťa ich môže používať.


Ochrana sluchu

BuddyPhones Cosmos Plus sú vybavené 3 rôznymi režimami, ktoré pomáhajú chrániť sluch vášho dieťaťa. Ich prevádzku môžete nastaviť v závislosti od prostredia, ale aj veku. Ak zvolíte cestovný režim, slúchadlá umožnia zvuk do maximálnej hodnoty 94 dB, pri detskom režime to bude maximálne 85 dB, zatiaľ čo režim pre batoľatá umožní zvuk do maximálnej hodnoty 75 dB. Vďaka antialergickým náušníkom sú vhodné aj pre tie najcitlivejšie deti.


Pohodlie pri používaní

Slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus sú bezpečné a zároveň pohodlné na používanie. To sa odráža nielen v ochrane sluchu alebo dlhšej výdrži batérie. Okrem toho sú aj kompaktné, pretože sú skladacie. Pevné puzdro, ktoré sa dodáva spolu s pomôckou, poskytuje jednoduché skladovanie a prepravu.


Priložené

  • Slúchadlá Btelefóny v žltej farbe
  • Tvrdé puzdro
  • Antialergické náušníky
  • Nabíjací kábel
  • Audio kábel

Špecifikácie:

Výrobca: BuddyPhones
Model BT-BP-Cosmosp
Farba Žltá
Verzia Bluetooth BT5.0
Dosah do 20 metrov
Čas prehrávania až 24 hodín
Frekvencia 20-20 kHz
Vstup 4.2 V
044304
27 položky
4897111740194

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product