• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe dla dzieci BuddyPhones Cosmos Plus ANC (szare)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (sivé)

42,70 € (s DPH) 35,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (sivé)

Hľadáte pre svoje dieťa zariadenie na diaľkové učenie? Slúchadlá BuddyPhones budú ideálne. Sú vybavené funkciou potlačenia hluku, takže môžete svojmu dieťaťu pomôcť plne sa sústrediť. Okrem toho sa postarajú o sluch vášho dieťatka. Súprava sa dodáva s pevným puzdrom, ktoré vám umožní bezpečné uloženie a prepravu pomôcky.


Lepšie učenie

Pri učení alebo sledovaní videí s online lekciami sa funkcia aktívneho potlačenia hluku slúchadiel dokonale hodí. Tento režim znamená, že vaše dieťa nebude musieť zvyšovať hlasitosť, pretože blokuje rušivý hluk v pozadí. V režime učenia bude hlas izolovaný od ostatných zvukov. Vďaka tomu bude jasný a zreteľný. V slúchadlách nájdete aj zabudovaný mikrofón. Vďaka týmto funkciám bude vaše dieťa plne sústredené a produktívnejšie.


Príjemné používanie

Slúchadlá BuddyPhones sú nielen veľmi štýlové, ale aj funkčné. Vaše dieťa ich môže používať bezdrôtovo, pretože podporujú technológiu Bluetooth BT5.0. Fungujú aj v dosahu 20 metrov a ich používanie je veľmi jednoduché. Režim učenia a režim redukcie hluku sa aktivuje stlačením tlačidiel na bočnej strane slúchadiel. Tým sa zabezpečí úplná sústredenosť.


Nepretržitá prevádzka

Výdrž batérie slúchadiel je 24 hodín, takže máte zaručenú nepretržitú prevádzku. Náhle zlyhanie batérie? Žiadny problém. Slúchadlá BuddyPhones možno pripojiť aj pomocou kábla, takže aj keď sa batéria vybije, vaše dieťa ich môže používať.


Bezpečné počúvanie

BuddyPhones majú 3 rôzne režimy na ochranu sluchu vášho dieťaťa. Môžete ich nastaviť podľa veku, ako aj prostredia. Cestovný režim umožňuje počuť zvuk s maximálnou hlučnosťou 94 dB, režim pre bábätká s maximálnou hlučnosťou 85 dB a posledný režim pre batoľatá s maximálnou hlučnosťou 75 dB. Sú vhodné aj pre tých najcitlivejších, pretože majú aj antialergické náušníky.


Bezpečnosť

Slúchadlá BuddyPhones zaručujú bezpečnosť najmenších. Chránia detský sluch, ale majú aj veľmi odolný kryt, ktorý je tiež vyrobený z materiálov šetrných k deťom a dá sa recyklovať.


Komfort a pohodlie

Slúchadlá BuddyPhones sú bezpečné a pohodlné, čo sa netýka len ochrany sluchu alebo dlhej výdrže batérie. Sú tiež kompaktné, pretože sú skladacie. Pevné puzdro, ktoré je súčasťou balenia, umožňuje bezpečné skladovanie a pohodlnú prepravu pomôcky. Vďaka tomu môže mať vaše dieťa vždy pri sebe j...s vami.


Zahrnuté

  • Slúchadlá BuddyPhones v sivej farbe
  • Pevné puzdro
  • Antialergické náušníky
  • Nabíjací kábel
  • Audio kábel

Špecifikácie:

Výrobca: BuddyPhones
Model BT-BP-COSMOSP-GREY
Farba Sivá
Verzia Bluetooth BT5.0
Dosah do 20 metrov
Čas prehrávania až 24 hodín
Frekvencia 20-20 kHz
Vstup 4.2 V
044303
28 položky
4897111740187

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product