• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe dla dzieci BuddyPhones Cosmos Plus ANC (różowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (ružové)

47,48 € (s DPH) 39,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones Cosmos Plus ANC pre deti (ružové)

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones pre deti sú vybavené funkciou potlačenia šumu, takže sú ideálne na učenie na diaľku. Navyše sa budú o sluch vašich najmenších starať dlhý čas, pretože sú veľmi odolné. Prepravu a skladovanie slúchadiel uľahčuje priložené puzdro na prenášanie.


Slúchadlá určené na učenie

Funkcia aktívneho potlačenia hluku slúchadiel je ideálna na učenie alebo sledovanie videí s online lekciami. Tento režim blokuje rušivý hluk v pozadí, takže vaše dieťa nemusí zbytočne zvyšovať hlasitosť. Dodatočný režim učenia tiež umožňuje izolovať hlas od ostatných zvukov, čím sa zabezpečí čistý a jasný zvuk počas učenia. Slúchadlá sú vybavené aj mikrofónom. Všetky tieto funkcie pomôžu k plnému sústredeniu a lepšej produktivite.


Pohodlné používanie

Budete obdivovať elegantný a moderný vzhľad slúchadiel BuddyPhones a ich funkčnosť. Sú bezdrôtové, podporujú technológiu Bluetooth BT5.0 a majú dosah až 20 m. Pomocou dvoch tlačidiel na bočnej strane slúchadiel môže vaše dieťa ľahko aktivovať režim redukcie hluku alebo režim učenia, ktorý zabezpečí plné sústredenie pri práci.


Nepretržitá prevádzka

Slúchadlá majú veľmi dlhú výdrž batérie až 24 hodín, takže vaše dieťa má zaručené nerušené používanie. Okrem toho sa nemusíte obávať, ak sa batéria náhle vybije, pretože slúchadlá majú možnosť dvojitého pripojenia. To znamená, že ak náhle vypadne napájanie, môžete ich pripojiť aj pomocou kábla.


Ochrana sluchu

Už sa nemusíte obávať, že vaše dieťa bude mať neustále na hlave slúchadlá. Slúchadlá BuddyPhones sa dodávajú s 3 rôznymi režimami, takže ich môžete nastaviť tak, aby vyhovovali veku vášho dieťaťa alebo prostrediu. Môžete použiť cestovný režim, ktorý umožňuje počúvanie zvukov do maximálnej úrovne 94 dB, ďalší, detský režim umožňuje počúvanie do maximálnej úrovne 85 dB a režim pre batoľatá do maximálnej úrovne 75 dB. Okrem toho majú aj antialergické náušníky, takže sú vhodné aj pre veľmi citlivé deti.


Bezpečnosť

So slúchadlami BuddyPhones môžete zabezpečiť bezpečnosť svojich detí. Ochránia sluch vašich najmenších, ale zaručujú aj odolné puzdro vyrobené z materiálov vhodných pre deti. Okrem toho ich môžete recyklovať.


Pohodlné

Bezdrôtové slúchadlá zaručujú bezpečný a pohodlný zážitok. Nielenže vám môžu ponúknuť dlhú vzdialenosť pripojenia alebo dlhú výdrž batérie. Sú tiež kompaktnée, pretože majú schopnosť skladania. Súčasťou balenia je pevný kufor, ktorý vám umožní bezpečné uloženie zariadenia a jednoduchšiu prepravu.


Súčasťou balenia je

  • Slúchadlá BuddyPhones v ružovej farbe
  • Pevné puzdro
  • Antialergické náušníky
  • Nabíjací kábel
  • Zvukový kábel

Špecifikácie:

Výrobca: BuddyPhones
Model BT-BP-COSMOSP-PINK
Farba Ružová
Verzia Bluetooth BT5.0
Dosah do 20 metrov
Čas prehrávania až 24 hodín
Frekvencia 20-20 kHz
Vstup 4.2 V
044302
29 položky
4897111740170

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product