• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki bezprzewodowe dla dzieci BuddyPhones PlayPlus (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones PlayPlus pre deti (modré)

22,96 € (s DPH) 19,13 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá BuddyPhones PlayPlus pre deti (modré)

Výber prvých a ďalších slúchadiel pre deti je potrebné starostlivo zvážiť. Výberom slúchadiel BuddyPhones Play Plus máte zaručenú bezpečnosť a spoľahlivosť. Vďaka nim už vaši najmenší nebudú mať problémy so sústredením počas online výučby. Navyše nálepky pridané do súpravy vám umožnia prispôsobiť si pomôcku a praktické puzdro ešte viac uľahčí jej prenášanie.


Prispôsobené vašim potrebám

Ak hľadáte pre svoje dieťa zariadenie, ktoré mu poslúži rovnako dobre na cestách aj doma, BuddyPhones sú pre vás ideálne. Vďaka 3 rôznym režimom budete môcť nastaviť hlasitosť zvuku tak, aby vyhovoval veku alebo prostrediu. Režim na cesty umožní vydávať zvuky s maximálnou hlasitosťou 94 dB, režim pre bábätká s maximálnou hlasitosťou 85 dB a režim pre batoľatá s maximálnou hlasitosťou 75 dB. Okrem toho sú tieto slúchadlá vybavené režimom učenia, ktorý vám umožní 100 % sústredenie pri učení. Odizoluje váš hlas od ostatných zvukov, vďaka čomu bude jasnejší a zreteľnejší.


Nepretržitá prevádzka

Slúchadlá BuddyPhones Play Plus zaručujú nepretržitú prevádzku s výdržou batérie až 20 hodín. Okrem toho je dosah tejto pomôcky 20 m. Na problém s vybitou batériou môžete zabudnúť, pretože vďaka duálnemu pripojeniu budú tieto slúchadlá fungovať aj s káblom. Funkcia BuddyLink vám navyše umožní užiť si spoločné sledovanie filmov alebo počúvanie hudby, pretože umožňuje prepojiť dva modely. Dve osoby tak môžu počúvať to isté v rovnakom čase.


Bezpečné a pohodlné

Slúchadlá BuddyPhones sú vhodné aj pre tie najcitlivejšie deti, pretože sú vybavené antialergickými náušníkmi. Okrem toho sú vyrobené z veľmi odolného a pre deti bezpečného materiálu. Okrem toho sú kompaktné, pretože sú skladacie. Súčasťou súpravy je aj praktická cestovná taška, vďaka ktorej je preprava a skladovanie pomôcky ešte pohodlnejšie.


Jedinečný dizajn

BuddyPhones Play Plus si vaše dieťa môže personalizovať pomocou vyhradených obrázkových nálepiek alebo nálepiek s menom. Vďaka tomu vyniknú svojím jedinečným dizajnom. Navyše ich nájdete v rôznych farbách.


Súčasťou balenia je

  • Slúchadlá BuddyPhones Play Plus
  • kábel BuddyLink
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Mäkká cestovná taška
  • Dekoratívne nálepky x 4
  • DIY nálepky
  • Štítky s menom

Špecifikácie:

Výrobca BuddyPhones
Model BT-BP-PLAYP-BLUE
Farba Modrá
Rozsah do 20 metrov
Čas prehrávania až 20 h
Frekvencia 20-20 kHz
Hmotnosť 147 g
Rozmery v rozloženom stave 150 × 170 × 65 mm
044293
24 položky
4897111740286

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product