• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones Explore Plus (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Drôtové slúchadlá BuddyPhones Explore Plus pre deti (modré)

11,40 € (s DPH) 9,50 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Drôtové slúchadlá BuddyPhones Explore Plus pre deti (modré)

Zabezpečte, aby vaše dieťa nepočúvalo hudbu príliš nahlas, a chráňte jeho sluch pred poškodením. Slúchadlá BuddyPhones Explore Plus vám v tom pomôžu! Automaticky obmedzujú hlasitosť na bezpečnú úroveň 85 dB a majú odolnú konštrukciu - takže sa nemusíte obávať ich rýchleho poškodenia. Majú tiež zabudovaný mikrofón a diaľkové ovládanie integrované do kábla. Súčasťou súpravy sú aj špeciálne nálepky, ktorými si vaše dieťa môže slúchadlá ozdobiť.


Bezpečné pre sluch

Nedovoľte, aby sa poškodil sluch vášho dieťaťa. BuddyPhones Explore Plus vám pomôžu toto riziko minimalizovať! Slúchadlá automaticky obmedzujú úroveň zvuku na 85 dB - bezpečnú úroveň odporúčanú Svetovou zdravotníckou organizáciou. Nemusíte sa teda obávať, že vaše dieťa pri sledovaní rozprávok alebo počúvaní hudby zvýši hlasitosť.


Ideálne pre deti

Slúchadlá BuddyPhones sú mimoriadne trvanlivé a odolné voči poškodeniu. Aj keď ich vaše dieťa začne ohýbať alebo ich náhodou zhodí na zem, nič sa im nestane! Zaujímavým doplnkom je špeciálne navrhnutý konektor jack s dodatočným portom. Vďaka tomu môžete k vybranému zariadeniu pripojiť ďalší pár slúchadiel. Teraz môžu vaše deti sledovať rozprávky spoločne - už sa nemusíte hádať, kto je na rade!


Premyslený dizajn

Náušníky slúchadiel sú vyrobené z kvalitného PU materiálu, ktorý je bezpečný pre pokožku a nespôsobuje podráždenie. Slúchadlá BuddyPhones Explore Plus majú tiež skladací dizajn, vďaka ktorému sú ideálne na cestovanie. Vďaka priloženému puzdru sa dajú ľahko prenášať. Ďalšou výhodou slúchadiel je nastaviteľný hlavový most, vďaka ktorému ich môžete dokonale prispôsobiť potrebám svojho dieťaťa.


Ozdobné nálepky sú súčasťou balenia

Vaše dieťa sa môže so slúchadlami BuddyPhones ešte viac zabaviť. Súprava obsahuje niekoľko dekoratívnych nálepiek, ktorými si malí používatelia môžu slúchadlá ozdobiť. Farebné, oku lahodiace obrázky sa určite budú páčiť aj tým najmenším! Nechajte svoje dieťa vyjadriť sa a ozdobiť BuddyPhones podľa svojich preferencií.


Ideálne na rozprávanie a počúvanie hudby

Vďaka 30 mm meničom poskytujú slúchadlá uchu lahodiaci, čistý zvuk. BuddyPhones Explore Plus majú tiež zabudovaný mikrofón, ktorý umožňuje voľne telefonovať. Za zmienku stojí aj ľahko použiteľné tlačidlo, ktoré umožňuje vášmu dieťaťu jednoducho vybavovať prichádzajúce hovory a ovládať prehrávanie.


Priložené stránky

  • Slúchadlá
  • Nálepky Decoracyjne
  • Prípad

Špecifikácie:

Výrobca BuddyPhones
Názov BuddyPhones Explore Plus
Model BP-EXPLOREP-BLUE
Farba Modrá
Snímač 30 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 85 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 0,8 m
044284
23 položky
4897111740101

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product