• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones Travel (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cestovné káblové slúchadlá BuddyPhones pre deti (modré)

6,01 € (s DPH) 5,01 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Cestovné káblové slúchadlá BuddyPhones pre deti (modré)

Hľadáte tie správne slúchadlá pre svoje dieťa? Vyberte si BuddyPhones Travel! Zariadenie ponúka 3 režimy prehrávania (Toddler, Kid, Travel) a vďaka automatickému obmedzeniu hlasitosti chráni sluch najmenších používateľov pred poškodením. Slúchadlá sú tiež veľmi odolné. Navyše si ich vaše dieťa môže ozdobiť priloženými nálepkami. Za pozornosť stojí aj špeciálne navrhnutý konektor jack s prídavným portom, ktorý umožňuje pripojenie ďalšieho zariadenia.


Na výber sú 3 režimy prehrávania

Prispôsobte slúchadlá veku a potrebám svojho dieťaťa. Buddyphones Travel ponúkajú automatické obmedzenie hlasitosti, aby chránili sluch používateľov pred poškodením. Maximálna hlasitosť zvuku závisí od zvoleného režimu. Režim Toddler (75 dB) bude vhodný pre najmenšie deti, zatiaľ čo režim Kid (85 dB) bude dobre fungovať pre o niečo staršie deti. Na cestovanie vyberte režim Travel (94 dB), ktorý umožní vašim najmenším pohodlne počúvať hudbu alebo sledovať rozprávky.


Vylepšený dizajn

Nemusíte sa obávať, že vaše dieťa slúchadlá rýchlo poškodí. BuddyPhones Travel sú vyrobené z odolných materiálov ABS a PP, vďaka čomu sú neuveriteľne odolné voči poškodeniu. Aj keď ich vaše dieťatko začne ohýbať alebo ich náhodou zhodí na zem, nič sa im nestane! Ich ďalšou výhodou sú antialergické náušníky, ktoré nedráždia pokožku a sú veľmi príjemné na dotyk. Slúchadlá sa vyznačujú aj skladacou konštrukciou, vďaka ktorej sa oveľa ľahšie prenášajú.


Spoločné počúvanie hudby a sledovanie rozprávok

K jednému zariadeniu môžete pripojiť viacero slúchadiel. Výrobok je vybavený špeciálne navrhnutým konektorom jack, ktorý ponúka ďalší port. To znamená, že môžete pripojiť ďalší pár slúchadiel BuddyPhones! Teraz môžu vaše deti pohodlne spoločne sledovať rozprávku alebo počúvať hudbu z rovnakého zoznamu skladieb. Už sa nemusíte hádať, kto je na rade s pripojením slúchadiel k tabletu alebo notebooku!


Skvelá kvalita zvuku - zabudovaný mikrofón

Slúchadlá sú vybavené 30 mm meničmi, čo znamená, že dokážu poskytnúť uchu lahodiaci a čistý zvuk. Sú tiež vybavené mikrofónom integrovaným do kábla. Vďaka tomu môžu deti napríklad voľne telefonovať. Ak chcete prijať hovor, stačí stlačiť tlačidlo - je dostatočne veľké a pohodlné na to, aby ho mohli používať aj malé deti!


Súčasťou balenia sú farebné nálepky

Chcete podporiť svoje dieťa v bezpečnom počúvaní hudby? Postarajte sa o to, aby sa im používanie slúchadiel ešte viac páčilo! Súprava obsahuje farebné nálepky, ktorými si najmenší používatelia môžu svoje slúchadlá BuddyPhones ľubovoľne vyzdobiť. V balení nájdete aj samolepky typu "urob si sám" na výrobu vlastnýcha farbenie. Nechajte svoje dieťa vyjadriť sa a rozvíjať svoju kreativitu!


Obsahuje

  • Slúchadlá
  • Ozdobné samolepky
  • Samolepky pre domácich majstrov

Špecifikácie:

Výrobca BuddyPhones
Názov BuddyPhones Travel
Model BP-TRAVEL-BLUE
Farba Modrá
Snímač 30 mm
Impedancia 32Ω
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Citlivosť 75 - 85 - 94 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Dĺžka kábla 0,8 m
044282
38 položky
630282192812

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product