• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones Discover (różowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BuddyPhones Objavte káblové slúchadlá pre deti (ružové)

6,01 € (s DPH) 5,01 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

BuddyPhones Objavte káblové slúchadlá pre deti (ružové)

Obávate sa, že vaše dieťa počúva hudbu alebo sleduje rozprávky príliš nahlas? Dajte mu slúchadlá, ktoré tomu zabránia! BuddyPhones Discover automaticky obmedzia hlasitosť zvuku na bezpečnú úroveň 85 dB. Sú tiež veľmi trvanlivé a odolné voči poškodeniu. Sú tiež vybavené špeciálnym konektorom jack s dodatočným portom, ktorý umožňuje pripojiť ďalší pár slúchadiel. V balení nájdete aj sadu ozdobných nálepiek.


Spoľahlivá ochrana sluchu vášho dieťaťa

Má vaše dieťa tendenciu pri sledovaní rozprávok alebo počúvaní hudby príliš zvyšovať hlasitosť? So slúchadlami BuddyPhones na takéto problémy zabudnete! Slúchadlá automaticky obmedzia hlasitosť zvuku na maximálne 85 dB. Ide o bezpečnú úroveň odporúčanú Svetovou zdravotníckou organizáciou. Účinne tak ochránite sluch vášho dieťaťa pred poškodením!


Neuveriteľne odolné

Nemusíte sa obávať, že vaše dieťa svoje nové slúchadlá rýchlo zničí. Slúchadlá BuddyPhones Discover sú mimoriadne odolné a zároveň flexibilné - ohýbanie, nárazy a dokonca ani pád na zem už nehrozia. Ich ďalšou výhodou je odolný plochý kábel, ktorý je odolný voči poškodeniu. Taktiež sa nebude nadmerne zamotávať.


Navrhnuté s ohľadom na deti

Slúchadlá majú aj ergonomický dizajn, ktorý zabezpečí pohodlie vášho dieťaťa. Ich náušníky sú vyrobené z na dotyk príjemných antialergických materiálov, ktoré sú bezpečné pre pokožku a nespôsobujú podráždenie. Nastaviteľný hlavový pás navyše umožňuje lepšie prispôsobiť slúchadlá potrebám vášho dieťatka.


Možno pripojiť ďalšie slúchadlá

So slúchadlami BuddyPhones môžu vaše deti a ich kamaráti spoločne sledovať rozprávky alebo počúvať hudbu z playlistov pripravených pre nich. Zabudnite na hádky a nedorozumenia! Model Discover je vybavený špeciálnym konektorom jack s dodatočným portom, ktorý umožňuje pripojenie ďalších slúchadiel. K jednému zariadeniu tak môžete pripojiť až 4 páry slúchadiel BuddyPhones súčasne!


Súčasťou balenia sú nálepky na ozdobu

Urobte používanie slúchadiel pre vaše dieťa ešte zábavnejším. Súprava obsahuje niekoľko súprav farebných nálepiek, ktorými si malí používatelia môžu vyzdobiť svoje slúchadlá BuddyPhones. V balení nájdete aj špeciálne samolepky typu "urob si sám", ktoré si môžete ozdobiť sami. Nechajte svoje dieťa rozvíjať svoju kreativitu a vyjadriť sa - nech sú jeho slúchadlá BuddyHones jedinečné!


Súčasťou balenia je

  • Slúchadlá
  • Sada dekoratívnych samolepiek
  • Samolepky pre domácich majstrov

ŠpecifikácieÁno:

Producent BuddyPhones
Názov BuddyPhones Discover
Model BP-DIS-PINK-01
Farba Ružová
Snímač 30 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 85 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 0,8 m
044281
21 položky
727542484319

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product