• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki przewodowe dla dzieci BuddyPhones DiscoverFun (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BuddyPhones DiscoverFun drôtové slúchadlá pre deti (modré)

4,82 € (s DPH) 4,02 € (bez DPH)
check skladom
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

BuddyPhones DiscoverFun drôtové slúchadlá pre deti (modré)

Doprajte svojmu dieťaťu slúchadlá, ktoré nielen skvele znejú a vyzerajú, ale aj chránia jeho sluch pred poškodením. Slúchadlá BuddyPhones DiscoverFun automaticky udržujú hlasitosť na bezpečnej úrovni pod 85 dB a vďaka 30-milimetrovým meničom poskytujú uchu lahodiaci, vysokokvalitný zvuk. Sú tiež mimoriadne trvanlivé a odolné voči poškodeniu - nemusíte sa obávať, že sa rýchlo pokazia.


Pre sluch najmladších používateľov

Už sa nemusíte obávať, že vaše dieťa bude počúvať príliš nahlas a poškodí si sluch. BuddyPhones DiscoverFun ho udrží v bezpečí! Slúchadlá sú vybavené špeciálnym systémom, ktorý automaticky obmedzí hlasitosť na 85 dB - úroveň odporúčanú Svetovou zdravotníckou organizáciou. Vďaka tomu je sluch vášho dieťaťa chránený pred poškodením.


Súčasťou balenia sú farebné nálepky

Chcete, aby si vaše dieťa používanie slúchadiel ešte viac užilo? Máme pre vás spôsob, ako to urobiť - súprava obsahuje farebné samolepky na ozdobenie zariadenia. V balení nájdete aj špeciálne samolepky pre domácich majstrov. Nechajte svoje dieťa navrhnúť vlastný vzor a ozdobte slúchadlá presne podľa svojich predstáv!


Pevná konštrukcia

Nemajte obavy, že sa vaše dieťa bude so slúchadlami hrať a rýchlo ich zničí. Slúchadlá BuddyPhones majú pevnú, ale zároveň pružnú konštrukciu, vďaka ktorej sú odolné voči poškodeniu. Nebojí sa ohýbania, nárazov ani pádu. Vášmu dieťaťu budú dobre slúžiť dlhé roky!


Ergonomický dizajn

BuddyPhones sú nielen odolné, ale aj veľmi pohodlné. Ich náušníky sú vyrobené z antialergických materiálov, takže nedráždia pokožku a poskytujú dlhotrvajúci komfort. Navyše nastaviteľný hlavový most umožňuje prispôsobiť veľkosť slúchadiel potrebám vášho dieťaťa.


Vysoká kvalita zvuku

Slúchadlá sú vybavené 30 mm meničmi, ktoré poskytujú vysokokvalitný zvuk. Čistý, príjemný zvuk a bohaté detaily sú len niektoré z hlavných predností slúchadiel DiscoverFun. Postarajte sa o to, aby si vaše dieťa počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo hranie hier čo najviac užilo!


Súčasťou balenia je

  • Slúchadlá
  • Sada samolepiek s pripraveným dizajnom
  • Súprava samolepiek DIY

Špecifikácie:

Výrobca BuddyPhones
Názov DiscoverFun
Model BP-DISFUN-BLUE
Farba Modrá
Snímač 30 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 85 ±3 dB @ 1 mW 1 kHz
Frekvencia 20 Hz - 20 kHz
Konektor 3,5 mm
Dĺžka kábla 0,8 m
044244
10 položky
630282193055

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product