• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Blitzwolf AA-UM15 Ultra slim (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultra tenké slúchadlá TWS Blitzwolf AA-UM15 (čierne)

34,65 € (s DPH) 28,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ultra tenké slúchadlá TWS Blitzwolf AA-UM15 (čierne)

Vstúpte do sveta hudby. Slúchadlá TWS Blitzwolf AA-UM15 majú ultra tenký dizajn, takže ich môžete mať na dosah. Sú vybavené 13 mm dynamickými meničmi pre ohromujúcu kvalitu zvuku a potlačenie šumu CVC, 5-hodinovou výdržou batérie a vodotesnosťou IPX5 pre spoľahlivé a okamžité pripojenie.

Spoľahlivé pripojenie

Zabudnite na rušenie a iné problémy s pripojením. Slúchadlá využívajú technológiu Bluetooth 5.1, ktorá poskytuje rýchle a stabilné pripojenie s dosahom až 10 metrov, takže si môžete vychutnať plynulý prenos signálu bez oneskorenia.

Vysoká kvalita zvuku

Vychutnajte si detaily svojich obľúbených skladieb, ktoré ste nikdy predtým nepočuli. Slúchadlá Blitzwolf AA-UM15 sú vybavené 13 mm dynamickými meničmi pre čistý zvuk bohatý na detaily. Ponorte sa do sveta hudby!

Rozlúčte sa s pretrvávajúcim hlukom

Voľne telefonujte takmer na akomkoľvek mieste, aj na tom najzastrčenejšom. Slúchadlá majú zabudované vysokokvalitné mikrofóny, ktoré presne zaznamenajú váš hlas. Funkcia redukcie šumu CVC navyše precízne filtruje akýkoľvek nežiaduci okolitý hluk. Môžete si tak byť istí, že sa vy aj vaši volajúci budete vždy dokonale počuť.

Až 5 hodín prevádzky

Počúvajte hudbu tak dlho, ako budete chcieť. Batéria AA-UM15 poskytuje až 5 hodín prevádzky. Čas hovoru je približne 2,5 hodiny. V balení nájdete praktické nabíjacie puzdro, ktoré predĺži ich prevádzku. Nabíjanie samotných slúchadiel nezaberie veľa času - približne po 1,5 hodine budú opäť pripravené na používanie.

Starostlivo premyslený dizajn

Slúchadlá sú vodotesné podľa štandardu IPX5 - nezľaknú sa kvapiek dažďa ani potu. Môžete ich teda bez obáv používať napríklad pri cvičení. Okrem toho majú štýlový a moderný dizajn, vďaka ktorému sa stanú originálnym doplnkom vášho každodenného vzhľadu. Nabíjacie puzdro je navyše mimoriadne tenké, takže ich môžete ľahko vložiť do vrecka a vziať kamkoľvek so sebou!

Súčasťou balenia sú

  • slúchadlá AA-UM15
  • nabíjací kábel
  • nabíjacie puzdro
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Značka Blitzwolf
Model AA-UM15
Verzia Bluetooth V5.1
Dosah 10 m
Frekvenčný rozsah 20 Hz ~ 20 kHz
Profily Bluetooth HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Čip QCC3040
Prevodníky Φ13mm
Kapacita batérie Slúchadlá: 30 mAh x2
Nabíjacie puzdro: 300 mAh
Čas nabíjania Slúchadlá: 1,5 hodiny
Nabíjacie puzdro: 2 hodiny
Prevádzkový čas 5 hodín
Čas telefonického hovoru 2,5 hodiny
Hmotnosť Celkovo: 39 g
Jedno slúchadlo: 3,3 g
Odolnosť voči vode IPX5
Nabíjacie rozhranie Typ C
041725
62 položky
5905316141438

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product