• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki Tribit FlyBuds C2 BTH96
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá Tribit FlyBuds C2 BTH96

26,15 € (s DPH) 21,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá Tribit FlyBuds C2 BTH96

Slúchadlá Tribit poskytujú vysoký komfort a až 32 hodín používania - takže môžete dlho počúvať svoje obľúbené skladby a podcasty. Navyše sa pripájajú ku kompatibilným zariadeniam prostredníctvom rozhrania Bluetooth 5.2 a ponúkajú pôsobivú kvalitu zvuku. Navyše majú minimalistický a moderný dizajn.


Vysoká kvalita zvuku, stabilné pripojenie

Slúchadlá sú vybavené dynamickými 12 mm meničmi, čo sa premieta do vysokej kvality zvuku. Navyše čip Qualcomm aptX ďalej prispieva k bohatým detailom a krištáľovo čistému zvuku. Okrem toho podporujú technológiu Bluetooth vo verzii 5.2, ktorá je zodpovedná za stabilný signál bez rušenia až do vzdialenosti 10 m.


Dlhý prevádzkový čas

Slúchadlá Tribit FlyBuds C2 BTH96 sú vybavené odolnými batériami pre dlhú výdrž. Vďaka tomu ich môžete na jedno nabitie používať až 8 hodín. Nabíjacie puzdro tento čas predlžuje na 32 h. Navyše biele indikátory na puzdre vás informujú o vybití batérie.


Voľne hovorte cez telefón

Slúchadlá Tribit sú vybavené 4 mikrofónmi s technológiou CVC 8.0, ktoré eliminujú okolitý hluk. Autobusová stanica, mestská džungľa - teraz môžete telefonovať a mať istotu, že vás volajúci počuje.


Ergonomický dizajn

Užívajte si pohodlie pri používaní po dlhú dobu. Slúchadlá majú ergonomický dizajn, takže sa nemusíte obávať nepohodlia alebo únavy. Navyše s ich používaním nebudete mať žiadny problém - dotykové panely vám umožnia ľahko si slúchadlá BTH96 prispôsobiť vlastným potrebám.


Priložené

  • Slúchadlá
  • Nabíjací kábel USB-C
  • používateľská príručka

Špecifikácie: V balení nájdete všetky potrebné informácie o zariadeniach, ktoré sú súčasťou balenia:

Výrobca: Tribit
Model BTH96
Farba čierna
Hmotnosť 44 g
Verzia Bluetooth 5.2
Dosah Bluetooth 10 m
Prevádzkový čas 8 h (bez puzdra), 32 h (s puzdrom)
Priemer snímača 12 mm
040743
21 položky
6972838611724

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product