• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Acefast T6 (granatowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS Acefast T6 (námornícka modrá)

47,44 € (s DPH) 39,53 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS Acefast T6 (námornícka modrá)

Vďaka slúchadlám Acefast T6 je počúvanie hudby ešte príjemnejšie. Vďaka 4 mikrofónom s funkciou potlačenia šumu ENC budú vaše hovory dokonalé. Slúchadlá poskytujú až 4 hodiny výdrže batérie a zabudovaný digitálny displej vás informuje o stave batérie. Pripojenie Bluetooth 5.0 zaručuje spoľahlivé pripojenie. Ľahko sa používajú a dotykové panely vám umožňujú pohodlné ovládanie - môžete tak prijať hovor alebo zmeniť skladbu bez toho, aby ste museli siahať po telefóne!


Až 20 hodín počúvania hudby

Počúvajte svoje obľúbené skladby takmer neobmedzene. Slúchadlá umožňujú až 4 hodiny nepretržitého počúvania hudby alebo až 3 hodiny telefonovania (pri 70 % hlasitosti). S nabíjacím puzdrom môžete túto dobu predĺžiť až na 20 hodín. Vďaka kapacite 500 mAh môžete slúchadlá TB nabiť až 4-krát. Zariadenie navyše podporuje rýchle nabíjanie, takže stačí 10 minút nabíjania, aby ste si mohli hudbu vychutnávať ďalších 1,5 hodiny!


Technológia Bluetooth

Model T6 sa vyznačuje vysokou úrovňou synchronizácie, takže je ideálny pre herných nadšencov. Slúchadlá Acefast umožňujú plynulé hranie bez rušenia vďaka technológii Bluetooth 5.0 na dokonalý prenos na vzdialenosť až 10 m. Môžete si tiež vybrať z 2 režimov: Stereo a Single, ktoré umožňujú pripojenie každej náhlavnej súpravy k vybranému zariadeniu nezávisle.


Pohodlné ovládanie

Už nemusíte vyťahovať telefón, aby ste zmenili skladbu! Slúchadlá majú dotykové panely, ktoré uľahčujú ich používanie. Pomocou nich môžete spravovať prichádzajúce hovory, aktivovať hlasového asistenta, upravovať hlasitosť a meniť skladby - stačí len pár ťuknutí!


Navrhnuté s ohľadom na používateľov

Slúchadlá T6 vynikajú nielen svojou funkčnosťou, ale aj štýlovým a moderným dizajnom. Dodáva sa so silikónovým puzdrom, ktoré mu dodáva charakter a chráni ho pred poškriabaním. Ďalšou výhodou sú malé rozmery a stupeň krytia IPX4, takže ich môžete používať v akýchkoľvek podmienkach. Okrem toho sú slúchadlá mimoriadne pohodlné, takže ich môžete bez problémov používať aj dlhší čas - nespôsobujú nepohodlie a únavu.


Zahrnuté:

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Ochranné silikónové puzdro
  • Gumičky na slúchadlá x4 (XS/S/M/L)
  • Kábel USB/USB-C
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Acefast
Model T6
Farba Modrá
Digitálny displej LED
Technológia Bluetooth 5.0
Dekódovacie protokoly SBC/AAC
Časťtotalita 20 Hz ~ 20 kHz
Rozsah do 10 m
Kapacita batérie slúchadiel 40 mAh
Kapacita batérie puzdra 500 mAh
Prevádzkový čas 4 hodiny (počúvanie hudby) 3 hodiny (telefonáty)
Maximálny prevádzkový čas až 20 hodín (s nabíjacím puzdrom)
Čas nabíjania približne 2 hodiny
Napájanie skrinky DC 5V/0,4A
Rozmery 49,5 x 42,4 x 29,6 mm
Hmotnosť približne 39,5 g
Vodotesné IPX4
Veľkosť reproduktora 6 mm
Účinnosť reproduktora 104 + 2 dB
043282
24 položky
6974316281542

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product