• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki Haylou TWS Lady Bag, ANC (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haylou TWS Lady Bag slúchadlá, ANC (modré)

40,61 € (s DPH) 33,84 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Haylou TWS Lady Bag slúchadlá, ANC (modré)

Zistite, ako dobre môžu znieť vaše obľúbené skladby. Slúchadlá Haylou Lady Bag poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku a technológia aktívneho potlačenia hluku ANC vám umožní sústrediť sa na hudbu. Umožňujú tiež voľne telefonovať vďaka zabudovaným mikrofónom. Technológia Bluetooth 5.2 zaručuje stabilné a spoľahlivé pripojenie s maximálnou dobou prevádzky až 20 hodín (s nabíjacím puzdrom). Ergonomický dizajn slúchadiel zaručuje vysnívaný komfort používania a zabudované dotykové panely uľahčujú ich používanie. Štýlový a jedinečný dizajn puzdra, ktoré pripomína malú kabelku, poteší mnohých používateľov.

Kvalita zvuku snov

Teraz sa môžete cítiť ako na hudobnom festivale vo vlastnej izbe. Vysokokvalitné dynamické meniče so špeciálnym ladením a optimalizáciou vokálov pomáhajú Haylou Lady Bag dosiahnuť veľkolepú kvalitu zvuku. Okrem toho pokročilá technológia ANC dokonale tlmí akýkoľvek vonkajší hluk až do 35 dB, takže sa môžete naplno ponoriť do sveta hudby.

Voľne telefonujte

Telefonujte bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Náhlavná súprava je vybavená precíznym mikrofónom, ktorý spoľahlivo zachytí váš hlas a zároveň odfiltruje väčšinu zbytočného okolitého hluku, takže si môžete byť istí, že volajúci počujú všetko, čo chcete povedať.

Až 20 hodín prevádzky

Počúvajte svoje obľúbené skladby bez obmedzení. Slúchadlá dokážu na jedno nabitie nepretržite prehrávať hudbu až 5 hodín. Tento čas môžete predĺžiť až na 20 hodín pomocou dodaného nabíjacieho puzdra. To je dosť na to, aby ste si pozreli 3500 krátkych videí na Tik Tok alebo vypočuli 300 skladieb.

Spoľahlivý prenos signálu

Zabudnite na rušenie, oneskorenie alebo iné problémy s pripojením! Slúchadlá Haylou využívajú najmodernejšie pripojenie Bluetooth 5.2, ktoré zaručuje rýchle a stabilné pripojenie k vášmu vybranému zariadeniu. Ich používanie je jednoduché a nespôsobí vám veľa problémov - stačí ich vybrať z puzdra a slúchadlá sa automaticky pripoja k poslednému spárovanému zariadeniu.

Rýchly prístup k najdôležitejším funkciám

Pohodlne ovládajte slúchadlá bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón! Taška Haylou Lady Bag je vybavená intuitívnymi dotykovými panelmi, ktoré uľahčujú jej používanie. Môžete tak rýchlo prijímať/odpájať hovory, ovládať hudobný prehrávač alebo prepínať medzi dostupnými režimami. Okrem toho sa ovládacie prvky ovládajú stlačením slúchadla, aby sa zabránilo náhodnému dotyku. Okrem toho slúchadlá inteligentne rozpoznajú, či ich máte v ušiach - stačí ich vybrať a hudba sa automaticky zastaví. Kontrola je jednoduchšia, nže si myslíte!

Navrhnuté pre vaše pohodlie

S Haylou Lady Bag môžete počúvať hudbu celé hodiny bez obáv z únavy alebo nepohodlia. Vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii sú slúchadlá počas používania takmer nepostrehnuteľné. Slúchadlá sa dokonale prispôsobia tvaru vašich uší, takže nevypadávajú. Navyše majú stupeň krytia IP54, takže ich môžete bez obáv používať pri každodenných aktivitách - nebojí sa potu ani dažďa.

Jedinečný dizajn

Puzdro na slúchadlá má originálny a štýlový dizajn pripomínajúci malú kabelku. Vďaka tomu sa stane skvelým doplnkom vášho každodenného vzhľadu a umožní vám vyniknúť z davu.

Zahrnuté

  • slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • nabíjací kábel
  • vymeniteľné čiapky (XS / S / M / L)
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Haylou
Názov Dámska taška
Farba Modrá
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované protokoly A2DO / AVRCP / HFP / HSP
Zvukové kodeky SBC / AAC
Rozsah do 10 m
Čas nabíjania 1,5 hodiny
Prevádzkový čas Približne 5 hodín
až 20 hodín (s puzdrom)
Typ batérie Lítiový polymér
Kapacita batérie slúchadiel 34 mAh
Kapacita batérie puzdra 300 mAh
Odolnosť voči vode IP54
Hmotnosť 4,85 g (jedno slúchadlo)
042630
61 položky
6971664933680

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product