• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS QCY HT05, ANC (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS QCY HT05, ANC (biele)

38,65 € (s DPH) 32,21 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS QCY HT05 (biele)

Hľadáte slúchadlá, ktoré vás potešia vynikajúcim potlačením hluku a umožnia vám odrezať sa od vonkajšieho hluku? QCY HT05 splní vaše očakávania. Slúchadlá TWS využívajú technológiu ANC a umožňujú znížiť hluk až o 40 dB, navyše majú funkciu potlačenia hluku vetra, ktorá vám umožní počúvať podcasty a hudbu počas veterného dňa. Za zmienku stojí aj 6 mikrofónov a ENC, dynamické 10 mm meniče a dlhá doba prevádzky až 30 hodín.


Zabudnite na hluk

Model HT05 sa od ostatných slúchadiel odlišuje vynikajúcim potlačením šumu ANC, ktoré účinne znižuje hluk až o 40 dB. To znamená, že môžete nerušene počúvať hudbu alebo podcasty v preplnenom autobuse alebo v nákupnom centre. Môžete si tiež vybrať z 3 režimov redukcie hluku: Indoor pre knižnicu a kanceláriu, Commuting pre verejnú dopravu a Boosted pre najhlasnejšie zvuky v obchode.


Hovorte kdekoľvek

QCY HT05 je vybavený 6 mikrofónmi a technológiou ENC, vďaka čomu je ideálny na telefonovanie. Mikrofóny s potlačením šumu presne zachytávajú ľudský hlas, zatiaľ čo ENC účinne filtruje okolitý hluk. Vďaka potlačeniu hluku vetra môžete ľahko hovoriť aj pri silných nárazoch vetra.


Vysoká kvalita zvuku

10 mm dynamické meniče LCP poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku. Môžete si tak vychutnať vysokú úroveň zvuku a vaše obľúbené skladby vás potešia čistými výškami a hlbokými basmi. Slúchadlá ponúkajú aj režim Transparency, ktorý vám umožní zostať v kontakte s okolím - užitočné napríklad na vlakovej stanici.


Dlhý čas prevádzky

TWS QCY HT05 zaujme aj dlhou výdržou batérie. So zapnutým režimom ANC poskytujú 3,5 hodiny hovoru a 6 hodín prehrávania, zatiaľ čo s vypnutým režimom ANC sa tento čas predĺži na 4 a 7,5 hodiny. Čo je najdôležitejšie, s nabíjacím puzdrom môžu slúchadlá fungovať až 24 hodín (so zapnutým režimom ANC) a až 30 hodín bez režimu ANC.


Pohodlné ovládanie

Zariadenie HT05 má praktické dotykové panely, ktoré vám umožňujú ovládať mnohé funkcie bez toho, aby ste museli vybrať smartfón. Správnym počtom dotykov môžete napríklad prijať a ukončiť hovor, pozastaviť a obnoviť prehrávanie, prepnúť skladbu alebo aktivovať hlasového asistenta. Tu môžete spustiť aj herný režim.


Ďalšie funkcie v aplikácii

Prístup k ďalším funkciám získate stiahnutím aplikácie QCY, ktorá vám umožní vybrať úroveň redukcie hluku, povoliť funkciu spánku alebo upraviť vyváženie zvuku. Umožňuje tiež používať vyskakovacie okno alen naparovať slúchadlá. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android a iOS.


Zahrnuté

  • Slúchadlá TWS QCY HT05
  • Nabíjacie puzdro
  • 3 páry silikónových náušníkov (S, M, L)
  • Kábel USB-C
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca QCY
Názov Slúchadlá TWS QCY HT05
Model HT05
Redukcia hluku ANC Áno
Zníženie hluku ENC Áno
Snímač 10 mm
Verzia Bluetooth 5.2
Názov párovania QCY MeloBuds ANC
Kompatibilné systémy Android, iOS
Rozsah Do 10 m
Čas hovoru 3,5 h (ANC zapnutý), 4 h (ANC vypnutý)
Čas prehrávania 6 h (zapnuté AND), 7,5 h (vypnuté ANC)
Profily Bluetooth HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie (puzdro) 380 mAh
Nabíjací port USB-C
Farba Biela
035185
61 položky
6957141407424

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product