• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Edifier HECATE GX04 (szare)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá Edifier HECATE GX04 TWS (sivé)

42,04 € (s DPH) 35,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá Edifier HECATE GX04 TWS (sivé)

Hľadáte slúchadlá, ktoré vám poskytnú skvelú kvalitu zvuku pri prehrávaní a počúvaní hudby? Edifier HECATE GX04 je pre vás ten pravý! Vyberte si krištáľovo čistý zvuk a moderné technológie, ktoré zlepšujú funkčnosť vášho zariadenia. Zariadenia ponúkajú dlhý čas prevádzky, stabilné pripojenie cez Bluetooth 5.2 a 2 režimy prevádzky. Ponúkajú tiež veľmi nízku latenciu 40 ms.

Vysoká kvalita zvuku

HECATE GX04 poskytuje krištáľovo čistý zvuk, vďaka ktorému si môžete vychutnať svoje obľúbené hry na úrovni, akú ste ešte nezažili! Sú vybavené dynamickými 10 mm meničmi, ktoré sa prejavujú vo vynikajúcej kvalite výšok, stredov a basov. Špeciálny režim Music zvýrazní detaily generovaných zvukov a objaví pre vás nové hudobné zážitky!

Ešte väčšie ponorenie

Spustite herný režim a získajte výhodu nad súpermi v online hrách hneď od začiatku! Zvukové efekty H+ v kombinácii so zosilnenými krokmi a výstrelmi vám dávajú možnosť pripraviť sa na súboj ešte predtým, ako k nemu dôjde. Mimoriadne nízka latencia (40 ms) navyše zaručuje takmer dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku, a to aj počas extrémne dynamického hrania.

Energeticky úsporné napájanie

Výdrž batérie náhlavnej súpravy je až 7 hodín a nabíjacie puzdro ju predĺži až na 28 hodín. Môžete tak neobmedzene hrať hry a počúvať hudbu bez obáv z náhleho vyčerpania energie. Model GX04 podporuje aj technológiu rýchleho nabíjania 2C, takže 15 minút nabíjania vám umožní používať slúchadlá ďalšie 2 hodiny.

Pohodlnosť používania

Dotykové panely poskytujú okamžitý prístup ku kľúčovým funkciám - bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón! Pomocou nich môžete pozastaviť a obnoviť prehrávanie alebo prijímať a ukončovať hovory. Môžete tiež ovládať podsvietenie a prevádzkový režim. Navyše sú mimoriadne ľahké a pohodlné a vodotesné podľa normy IP54 na používanie v daždi alebo počas tréningu.

Stabilné pripojenie

O stabilné a spoľahlivé pripojenie k vášmu zariadeniu sa stará technológia Bluetooth 5.2. Zabudnite na oneskorenia a skreslenia - to je už minulosť ozveny! Každé slúchadlo sa pripája k zdroju nezávisle, takže môžete používať len jedno z nich. Používajte ho tak, ako sa vám páči - bez obmedzení a kompromisov!

Súprava obsahuje

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel
  • Náhradné slúchadlá (3 páry)
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Edifier
Model GX04
Čas prehrávania 7 h (slúchadlá) + 21 h (prípad)
Vstup 5 V 110 mA (slúchadlá), 5 V 1,1 A (puzdro)
Snímač Dynamický, 10 mm
Impedancia 32Ω
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Zvukové kodeky SBC
Citlivosť 103 dB
Verzia Bluetooth 5.2
Profily Bluetooth A2DP, AVCRCP, HFP, HSP
Rozsah Do 10 m
Vodotesné IP54
031543
149 položky
6923520243723

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product