• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Edifier HECATE GX07, ANC (szare)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá Edifier HECATE GX07 TWS, ANC (sivé)

65,62 € (s DPH) 54,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herný headset TWS Edifier GX07

Posuňte svoje hranie na úplne novú úroveň s herným headsetom Edifier GX07. Ponúkajú 2 prevádzkové režimy a hybridné potláčanie hluku ANC. Navyše poskytuje krištáľovo čistý zvuk a výkonné napájanie až na 26 hodín používania.

Krištáľovo čistý zvuk

Slúchadlá používajú 8 mm membrány a podporujú zvukové kodeky HD (AAC, LHDC). Okrem toho majú vynikajúcu akustickú konfiguráciu a rozšírené zvukové pole. Výsledkom toho všetkého je vysokokvalitný zvuk bohatý na detaily. Hudobný režim posunie váš hudobný zážitok na úplne novú úroveň!

Najmä pre hráčov

Zažite skutočné pohltenie so zariadením Edifier GX07! Zariadenia využívajú špeciálny efekt na zosilnenie zvuku krokov a výstrelov, vďaka čomu získate výhodu nad svojimi protivníkmi! Slúchadlá majú tiež veľmi nízku latenciu (60 ms), čo zaručuje dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku. Spustite herný režim, aby ste mali k dispozícii dokonalé prostredie na hranie svojich obľúbených titulov!

Pokročilá redukcia šumu

Slúchadlá sú vybavené 6 mikrofónmi (každý 3) s hybridnou technológiou potlačenia hluku ANC. Zvládajú potlačenie okolitého hluku až do -38 dB. Získate aj 3 veľkosti vymeniteľných náušníkov pre skutočné pohodlie. K dispozícii je aj režim okolitého zvuku, ktorý vám umožní počuť všetko, čo sa deje okolo vás - aj keď počúvate hudbu alebo hráte hru.

Efektívna komunikácia

Hodnotu presnej a okamžitej komunikácie s tímom v online hrách nemožno preceňovať. Edifier spĺňa potreby hráčov pomocou najmodernejších riešení. Každá náhlavná súprava má 3 zabudované mikrofóny, takže účinne zachytí váš hlas a sprostredkuje ho volajúcim. Navyše vďaka funkcii potlačenia šumu môžete hovoriť aj v hlučných a preplnených priestoroch.

Výkonné napájanie

Zariadenie čerpá energiu z výkonných nabíjateľných batérií, ktoré zabezpečia až 5 hodín prevádzky (až 6,5 hodiny s vypnutým ANC). Nabíjacie puzdro predĺži tento čas na 20, resp. 26 hodín. Doplnenie energie podporuje technológiu rýchleho nabíjania. To znamená, že ak ich zapojíte na 15 minút, nahromadia energiu na ďalšie 2 hodiny používania.

Viac možností s aplikáciou

Chcete mať väčšiu kontrolu nad výkonom svojho zariadenia? Stiahnite si bezplatnú aplikáciu Edifier Connect z Google Play alebo App Store! Pomocou aplikácie môžete pomenovať svoje zariadenia, zmeniť nastavenia a vybrať prevádzkový režim. V aplikácii môžete zapnúť Môžete tiež použiť funkciu In-ear Detection a nastaviť čas, kedy sa slúchadlá po určitom čase automaticky vypnú.

Funkčný, moderný dizajn

GX07 je navrhnutý vo veľmi modernom štýle. Futuristický, originálny dizajn s podsvietením RGB im dodáva jedinečný herný dojem. Puzdro využíva indukčné Hallove snímače, vďaka ktorým je otváranie veľmi jednoduché a pohodlné. Náhlavnú súpravu možno ovládať aj pomocou dotykových panelov. Spojte kvalitu a funkčnosť s úžasným dizajnom! Vyberte si Edifier GX07!

Zahŕňa

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • 3 x vymeniteľné náušníky (veľkosti S, M a L)
  • Nabíjací kábel
  • Obal
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model GX07
Farba Sivá
Prevádzkový čas (zapnutá redukcia hluku) Až 5 h (slúchadlá) + 15 h (puzdro)
Prevádzkový čas (vypnutá redukcia hluku) Až 6,5 h (slúchadlá) + 19,5 h (puzdro)
Vstup 5 V 200 mA (slúchadlá), 5 V 1 A (puzdro)
Snímač 8 mm
Verzia Bluetooth 5.0
Profily Bluetooth HFP, A2DP, AVRCP
Rozsah Do 10 m
Vodotesné IP54
Zvukové kodeky SBC, AAC, LHDC
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
SPL 94 ±3 dBspL(A)
Nabíjací port USB-C
Čas nabíjania Približne 1 hodina (slúchadlá), približne 1 hodina (puzdro)
Impedancia 24Ω
Mikrofóny 6 (po 3)

031540
499 položky
6923520242887
Hodnotenie produktu 
Martin L

Overený zákazník

Skvele hrajú odporúčam spokojnosť

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product