• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki Baseus Encok C17 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá Baseus Encok C17 (biele)

7,19 € (s DPH) 5,99 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá do uší Baseus Encok C17

Baseus Encok C17 je pár slúchadiel do uší s výstupom USB-C, ktoré sú navrhnuté tak, aby posunuli vaše hudobné zážitky na úplne novú úroveň. Špeciálne polymérové membrány poskytujú detailný a kvalitný zvuk a citlivý mikrofón zabezpečuje krištáľovo čistý prenos zvuku.


Vysokokvalitný zvuk

Slúchadlá sú vybavené vysoko výkonnými 14 mm membránami a dokážu generovať krištáľovo čistý zvuk. Navyše špeciálny čip zabezpečuje konzistentnú kvalitu v reálnom čase. Pri používaní zariadenia C17 nedochádza k výpadkom ani zaseknutiam.


Citlivý všesmerový mikrofón

Slúchadlá používajú vysokocitlivé všesmerové mikrofóny. To zaručuje vynikajúce zachytenie zvuku, čo sa prejavuje v stabilnom prenose počas telefonických hovorov. Zabudnite na nepríjemný pocit, že vám niekto nerozumie!


Funkčný dizajn

Zariadenie bolo navrhnuté tak, aby zachovalo funkčnosť a zároveň prispôsobilo dizajn pohodlnému používaniu. Riešenie Half-In-Ear poskytuje pohodlné nosenie a funkčný panel s tlačidlami vám poskytuje úplnú kontrolu nad vašimi hovormi a multimédiami. Pomocou 3 prepínačov môžete upraviť nastavenie hlasitosti, zmeniť alebo pozastaviť skladbu a prijať alebo ukončiť hovor.

Špecifikácie

Výrobca BASEUS
Model Encok C17 / NGCR010002
Výstup USB-C
Membrány Polymér 14 mm
Mikrofóny Všesmerové
Frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz
Materiál ABS + TPE
Dĺžka kábla 1,1 m

030626
2296 položky
6932172604264

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product