• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki douszne przewodowe Vipfan M18, USB-C (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káblové slúchadlá Vipfan M18, USB-C (čierne)

5,76 € (s DPH) 4,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Káblové slúchadlá Vipfan M18, USB-C (čierne)

Započúvajte sa do svojej obľúbenej hudby so slúchadlami Vipfan M18. Sú vybavené 14,2 mm meničmi a poskytujú úžasný zvuk a hlboké basy. A zabudovaný diaľkový ovládač vám umožní rýchlejší prístup k základným funkciám, ako je prijímanie prichádzajúcich hovorov a nastavenie hlasitosti. Slúchadlá sú neuveriteľne ľahké, pohodlné a zároveň odolné.


Mimoriadny zvuk

Zažite ešte viac detailov vo svojich obľúbených skladbách! Slúchadlá sú vybavené 14,2 mm meničmi, ktoré poskytujú prirodzený, čistý a hlboký basový zvuk.


Štýlový dizajn

Okrem funkčnosti majú slúchadlá aj štýlový a minimalistický dizajn. Boli navrhnuté tak, aby nespôsobovali nepohodlie ani počas dlhých hodín používania.


Integrované diaľkové ovládanie

Ovládanie slúchadiel je mimoriadne jednoduché a pohodlné vďaka integrovanému diaľkovému ovládaniu. Môžete ním upraviť hlasitosť, zmeniť prehrávanú skladbu alebo prijať hovor. Najdôležitejšie funkcie na dosah ruky!


Špecifikácie:

Značka Vipfan
Model M18
Materiál TPE
Priemer snímača 14,2 mm
Farba Čierna
Konektor USB-C
036851
153 položky
6971952433663

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product