• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki douszne przewodowe Vipfan M14, USB-C, 1.1m (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káblové slúchadlá Vipfan M14, USB-C, 1,1 m (biele)

4,78 € (s DPH) 3,98 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá do uší Vipfan M14

Získajte skvelú kvalitu zvuku pri počúvaní hudby alebo telefonovaní. Slúchadlá Vipfan M14 sú vybavené 9 mm meničmi a majú zabudovaný vysokokvalitný HD mikrofón. Sú tiež mimoriadne pohodlné a ľahko sa používajú vďaka integrovanému diaľkovému ovládaniu. Konektor USB-C navyše umožňuje pripojenie k väčšine populárnych zariadení.

Vyladené do najmenších detailov

Slúchadlá sú neuveriteľne pohodlné a perfektne sedia v ušiach. Vyzerajú naozaj štýlovo a moderne. Sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, čo znamená, že sú odolné. Posuvná spona navyše zabraňuje zamotaniu kábla. Slúchadlá majú aj konektor USB-C odolný voči oxidácii, vďaka ktorému sú kompatibilné s mnohými smartfónmi, tabletmi a notebookmi.

Vysoká kvalita zvuku

Slúchadlá Vipfan M14 vám umožnia vychutnať si skvelú kvalitu zvuku, či už počúvate hudbu alebo telefonujete. 9 mm moderné meniče poskytujú vynikajúcu tonálnu rovnováhu, bohaté detaily a čistý, prirodzený zvuk. Znovu objavte svoje obľúbené skladby!

Ďalšie funkcie

Vychutnajte si pohodlnú prevádzku slúchadiel. Model M14 sa dodáva s diaľkovým ovládaním integrovaným do kábla, takže môžete napríklad ľahko nastaviť hlasitosť. K dispozícii je aj moderný mikrofón HD, ktorý vám umožní voľne telefonovať. Dokonale zaznamená váš hlas a dodá vám istotu, že vás druhá osoba bez problémov počuje.

Špecifikácie

Výrobca Vipfan
Názov Stereo slúchadlá Heavy Bass
Model M14
Farba Biela
Typ Slúchadlá
Snímač 9 mm
Rozhranie USB-C
Materiál TPE

036857
149 položky
6971952430891
Hodnotenie produktu 
Lucie S

Ověřený zákazník

Nekompatibilní se samsung s23plus. pravděpodobně budu vracet. Jinak jsou asi v pohodě, bohužel nemám jak vyzkoušet.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product