• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki dokanałowe TWS BlitzWolf BW-FYE13 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TWS BlitzWolf BW-FYE13 (čierna)

31,09 € (s DPH) 25,91 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

TWS BlitzWolf BW-FYE13 (čierna)

S aplikáciou BlitzWolf získate vysokokvalitný zvuk. Model BW-FYE13 úspešne kombinuje vysokú kvalitu zvuku a moderný dizajn. Slúchadlá sú vybavené dynamickými 6,1 mm meničmi. Okrem toho sú mimoriadne odolné a vodotesné podľa normy IPX5. Slúchadlá využívajú potlačenie šumu, takže ich môžete používať aj v extrémne hlučnom prostredí.


Výnimočná kvalita zvuku

Dynamické 6,1 mm meniče poskytujú krištáľovo čistý zvuk bohatý na detaily. To znamená, že môžete nielen objaviť doteraz neznáme detaily svojich obľúbených skladieb, ale aj zvýšiť svoj ponor pri hraní hier. Navyše využívajú funkciu potlačenia hluku CVC, takže ich môžete používať aj na veľmi hlučných miestach.


Jedinečný dizajn

Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne pohodlie. Perfektne sedia v ušiach a nevypadnú ani počas extrémne intenzívneho tréningu. Navyše používajú technológiu TWS, takže sa nemusíte obávať otravného kábla.


Žiadne oneskorenia

S BlitzWolf vám nič nestojí v ceste k víťazstvu! Slúchadlá BW-FYE13 sú vybavené pokročilým čipom a podporujú technológiu Bluetooth 5.2, takže môžu poskytovať rýchle a stabilné bezdrôtové pripojenie s nízkou latenciou.


Vodotesné

Slúchadlá sú vodotesné podľa normy IPX5. Vďaka tomu si môžete vziať BW-FYE13 so sebou do posilňovne alebo na prechádzku v daždi - pár kvapiek vody nie je strašidelných!


Dlhý pracovný čas

Nemusíte sa obávať, že sa slúchadlá príliš rýchlo vybijú a pokazia vám zážitok z hrania. BW-FYE13 je vybavený odolnými batériami, ktoré poskytujú prekvapivo dlhú životnosť. V pohotovostnom režime vydržia až 240 hodín! Navyše nabíjanie náhlavnej súpravy s priloženým puzdrom netrvá dlho - len približne 1-2 hodiny.


Dotykový panel

Slúchadlá využívajú dotykový panel, ktorý výrazne uľahčuje ich používanie. Môžete pozastaviť/obnoviť skladbu, zmeniť skladbu, upraviť hlasitosť a dokonca prijímať hlasové hovory.


Zahrnuté

  • Slúchadlá s nabíjacím puzdrom
  • Kábel USB-C
  • 3 páry slúchadiel (S/M/L)
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Hmotnosť
Značka BlitzWolf
Model BW-FYE13
Názov Slúchadlá do uší BlitzWolf BW-FYE13 TWS
Farba Čierna
Typ In-ear
80 g
Mikrofón áno
Ovládanie hlasitosti áno
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované profily HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Podpora dekódovania zvuku APT, AAC
Prenosová vzdialenosť 10 m
Šírka prenosového pásma 20-20k Hz
Kapacita batérie Slúchadlá: 50 mAh x 2 / Nabíjacie puzdro: 500 mAh
Čas nabíjania (h) 1-2h
Čas prehrávania 6h
Pohotovostný čas (h) 240h
Vodotesné IPX5
Nabíjacie rozhranie USB-C
035766
125 položky
5907489609210

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product