• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS QCY T20 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS QCY T20 (biele)

24,02 € (s DPH) 20,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS QCY T20 (biele)

Hľadáte kompaktné slúchadlá, ktoré poskytujú vysokokvalitný zvuk a zároveň sa pohodlne používajú? Slúchadlá TWS QCY T20 splnia vaše očakávania. Sú ľahké a mimoriadne kompaktné a vďaka 13 mm meničom zaručujú vynikajúcu kvalitu zvuku. Bluetooth 5.3 poskytuje stabilné pripojenie s dosahom 10 m, zatiaľ čo redukcia šumu ENC uľahčuje komunikáciu s ostatnými. Nechýbajú ani praktické dotykové panely, odolnosť voči vode IPX4 a dlhá prevádzková doba 14,5 hodiny.

Skvelý zvuk

TWS QCY T20 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú vysokú kvalitu zvuku a chcú znovu objaviť svoje obľúbené skladby. 13 mm meniče zabezpečujú, že T20 poskytuje dokonale vyvážený, krištáľovo čistý zvuk s bohatými detailmi. Môžete si tak vychutnať vysokokvalitný zvuk a počuť detaily, ktoré boli predtým nepostrehnuteľné.

Zabudnite na hluk

Často telefonujete? Slúchadlá TWS QCY T20 vám s tým pomôžu. Sú vybavené citlivými mikrofónmi a presne zaznamenávajú váš hlas, čo uľahčuje komunikáciu s ostatnými. Využíva tiež technológiu ENC, takže môžete voľne hovoriť aj na preplnených miestach, ako je autobusová stanica alebo nákupné centrum.

Spoľahlivé pripojenie

Rýchle a stabilné pripojenie s dosahom až 10 metrov je zásluhou technológie Bluetooth 5.3. Poskytuje nielen spoľahlivé bezdrôtové pripojenie, ale zaručuje aj nižšiu spotrebu energie a nízku latenciu 68 ms - dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku pre pohodlnejší zážitok z hrania hier a sledovania filmov.

Výkonný zdroj energie

Už vás nebavia slúchadlá, ktoré treba príliš často dobíjať? Nabíjacie puzdro TWS QCY T20 je vybavené spoľahlivou batériou s kapacitou 220 mAh, ktorá zaručuje dlhú výdrž batérie. Jedno nabitie stačí na 5,5 hodiny prehrávania hudby, pričom nabíjacie puzdro tento čas predĺži na 14,5 hodiny. V pohotovostnom režime vydrží T20 až 100 hodín. Na obnovenie napájania slúži priložený kábel USB-C.

Praktické dotykové panely

Vďaka intuitívnym dotykovým panelom môžete spravovať hudbu bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón. Správnym počtom ťuknutí môžete rýchlo a pohodlne pozastaviť alebo obnoviť prehrávanie, aktivovať hlasového asistenta a prijať prichádzajúci hovor. Ovládanie slúchadiel nebolo nikdy jednoduchšie!

Dobre navrhnutá stránka

QCY T20 sú dokonalé slúchadlá pre aktívnych ľudí a sú vodotesné na úrovni IXP4, takže pot a kvapky vody nie sú hrozbou. Môžete si ich teda vziať so sebou na tréning a užívať si obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek. Nemusíte sa tiež obávaťnízka hmotnosť a ergonomický dizajn sa prejavujú vo vysokom komforte používania. Ďalšou výhodou sú malé rozmery, vďaka ktorým môžete slúchadlá vložiť do vrecka.

Ďalšie možnosti aplikácie

Tým sa možnosti slúchadiel TWS QCY T20 nekončia. Ak chcete získať prístup k ďalším zaujímavým funkciám, stiahnite si aplikáciu QCY - umožňuje nastaviť ekvalizér zvuku alebo nastaviť prevádzkový režim. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android 6.0 (alebo novšími) a iOS 12 (alebo novšími) a používatelia systému Android môžu na spárovanie zariadení použiť vyskakovacie okno.

Zahrnuté

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca QCY
Názov AilyPods
Model T20
Farba Biela
Názov párovania QCY AilyPods
Verzia Bluetooth 5.3
Rozsah Bluetooth 10 m
Podporované systémy Android, iOS
Prevádzkový čas 3 h (telefónne hovory)
5,5 h (prehrávanie hudby)
Čas nabíjania 1,5 h
Profily Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie 220 mAh (nabíjacie puzdro)
Prídavné napájanie zo skrine Umožňuje nabíjanie oboch slúchadiel 2,5-krát
Nabíjací port USB-C
Vodotesné IPX4
Rozmery 32,5 x 18,3 x 20,3 mm (slúchadlo)
53,8 x 24,6 x 48,4 mm (nabíjacie puzdro)
037558
106 položky
6957141407738

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product