• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki gamingowe Edifier HECATE G5BT (różowe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herné slúchadlá Edifier HECATE G5BT (ružové)

94,50 € (s DPH) 78,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herné slúchadlá Edifier HECATE G5BT

Ponorte sa do hry a vytvorte si v hernej zóne jedinečnú atmosféru. Herné slúchadlá Edifier G5BT ponúkajú vysokokvalitný zvuk a zvukový efekt H+, aby ste sa mohli ponoriť do hry, o akej ste vždy snívali. Výsuvný mikrofón vám umožní pohodlne komunikovať s ostatnými hráčmi a odolná batéria poskytuje až 36 hodín výdrže. Slúchadlá môžete pripojiť pomocou kábla alebo Bluetooth. Magnetické mačacie uši a podsvietenie RGB pridávajú ďalšiu dekoráciu.

Neuveriteľne štýlové

Slúchadlá G5BT sú dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlu. Nájdete tu na dotyk príjemné silikónové mačacie uši, ktoré sa vďaka zabudovaným magnetom ľahko inštalujú alebo odstraňujú. Za zmienku stojí aj dynamické podsvietenie RGB, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv výberom z 8 dostupných režimov. Jednofarebné svetlo, pulzujúce svetlo, alebo snáď viacfarebný gradient? Navyše sa podsvietenie automaticky zapne, keď k slúchadlám pripojíte mačacie uši.

2 možnosti pripojenia

Slúchadlá môžete pripojiť 2 spôsobmi. Ak sa nechcete starať o úroveň nabitia batérie a chcete zvuk s vysokým rozlíšením, použite priložený 3,5 mm audio kábel. Ceníte si takmer neobmedzenú slobodu a uprednostňujete bezdrôtové riešenia? Pripojte sa k vybranému zariadeniu pomocou spoľahlivého rozhrania Bluetooth 5.2 pre rýchly, stabilný prenos a mimoriadne nízku latenciu.

Vytvorené na hranie hier

Užívajte si dynamickú hru a ukážte súperom, kto je tu pánom. Bluetooth 5.2 s herným čipom PixArt vám umožní vychutnať si neuveriteľne nízku latenciu okolo 45 ms. Dokonalá synchronizácia obrazu a zvuku vás udrží v obraze! K dispozícii je aj špeciálny efekt H+, ktorý je zodpovedný za zvýraznenie zvuku krokov a výstrelov, takže môžete ľahko lokalizovať svojho protivníka a vyslať na neho presný projektil.

Vysoká kvalita zvuku

Slúchadlá Edifier G5BT sú ideálne nielen na hranie hier, ale aj na počúvanie hudby. Dokážu poskytnúť fantastickú kvalitu zvuku vo vysokom rozlíšení 24 bitov/96 kHz, ako to potvrdzuje certifikát Hi-Res Audio. Sú tiež vybavené 40 mm meničmi s kompozitnými membránami. Vďaka krištáľovo čistému zvuku a bohatým detailom sa budete vo svojej izbe cítiť takmer ako na koncerte!

Komfort snov

Hrajte tak dlho, ako chcete, a nebojte sa nepohodlia. Mäkké náušníky slúchadiel sú vyrobené z materiálov príjemných na dotyk a priedušných. Nevyvíjajú nepríjemný tlak na uši a poskytujú bezkonkurenčné pohodlie aj počas dlhšieho hrania. Nastaviteľná čelenka umožňuje lepšie prispôsobenie slúchadiel G5BT vašim potrebám a skladacia konštrukcia uľahčuje ich prepravu a používanie.skladovanie. Slúchadlá majú aj niekoľko tlačidiel, ktoré uľahčujú ich používanie.

Prekvapivo dlhý prevádzkový čas

Vďaka čomu ešte G5BT funguje tak dobre pri dlhšom hraní? Dlhý čas prevádzky! Vďaka odolnej 800 mAh batérii vydrží plne nabitá náhlavná súprava až 20 hodín pri zapnutom podsvietení RGB a až 36 hodín, ak ju vypnete. Dlhá hra alebo dlhý výlet? Nemusíte sa obávať, že sa vám batéria príliš rýchlo vybije a nebudete môcť počúvať svoje obľúbené skladby!

Mikrofón s potlačením šumu ENC

Zabudnite na problémy s komunikáciou počas hrania. Slúchadlá G5BT sú vybavené duálnym mikrofónom, ktorý dokonale zaznamená váš hlas. Sú tiež vybavené technológiou potlačenia hluku ENC, ktorá účinne filtruje až 90 % okolitého hluku. To všetko zabezpečí, že vás ostatní hráči budú bez problémov počuť. Mikrofón má tiež výsuvnú konštrukciu. Keď ho nepotrebujete, jednoducho ho zasuňte na miesto, aby neprekážal.

Zahrnuté

  • Slúchadlá
  • Mačacie uši
  • Nabíjací kábel
  • Audio kábel
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model HECATE G5BT
Farba Ružová
Pripojenie 3,5 mm audio kábel, Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Rozsah Do 10 m
Prevádzkový čas Až 20 h (zapnuté podsvietenie) / až 36 h (vypnuté podsvietenie)
Kapacita batérie 800 mAh
Nabíjací port USB-C
Čas nabíjania Približne 2 h
Vstup 5 V - 650 mA
Frekvenčná odozva 20 Hz - 40 kHz
Impedancia 32Ω
Citlivosť 100 dB
Snímač 40 mm
Zvukové kodeky SBC
Smerovosť mikrofónu Všesmerové
Citlivosť mikrofónu -38 dB ±1 dB
Rozmery 181 x 206 x 94,72 mm
Hmotnosť 350 g

033241
193 položky
6923520244270

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product