• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki gamingowe Edifier HECATE G2 II (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herné slúchadlá Edifier HECATE G2 II (biele)

31,34 € (s DPH) 26,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herné slúchadlá Edifier G2 II

Užívajte si dynamickú hru a nenechajte sa prekvapiť súperom. Herné slúchadlá Edifier G2 II sú vybavené 50 mm meničmi pre krištáľovo čistý zvuk. Priestorový zvuk 7.1 prináša neuveriteľne pohlcujúci zážitok a 6 mm elektretový mikrofón vám umožní voľne komunikovať s ostatnými hráčmi. Navyše farebné podsvietenie RGB dodáva produktu jedinečný herný dojem.

Prémiová kvalita zvuku na pohlcujúce vnímanie

Cíťte sa ako hlavný hrdina vášho obľúbeného titulu a ponorte sa do hry ešte viac. Kompozitný membránový menič NdFeB novej generácie poskytuje čistý zvuk s vysokým rozlíšením bohatý na detaily. Slúchadlá tiež ponúkajú úžasný priestorový zvuk 7.1, takže sa môžete pohybovať v hernom svete, lokalizovať svojich súperov a predvídať ich pohyby. So zariadením Edifier G2 II budete na ceste k víťazstvu v okamihu!

Prispôsobené vašim herným potrebám

Hrajte tak dlho, ako chcete, a nebojte sa únavy. Slúchadlá Edifier G2 II majú premyslený ergonomický dizajn. Sú neuveriteľne ľahké a pohodlné. Špeciálne navrhnuté náušníky dokonale priliehajú k vašim ušiam, ale sú dostatočne mäkké, aby netlačili. V prípade potreby ich môžete ľahko oddeliť a vyčistiť, čím predĺžite ich životnosť a zabránite rastu baktérií.

Vysokokvalitný mikrofón - voľne plánujte taktiku s ostatnými hráčmi

Ak radi hráte online hry, viete, aká dôležitá môže byť komunikácia s ostatnými hráčmi. Náhlavná súprava G2 II je vybavená elektretovým všesmerovým mikrofónom s potlačením šumu, ktorý vám pomôže pri komunikácii so spoluhráčmi, a vďaka nastaviteľnej konštrukcii si ju ľahko prispôsobíte svojim potrebám. Nepotrebujete ho práve teraz? Žiadny problém! Môžete ho kedykoľvek jednoducho vypnúť.

Herné podsvietenie RGB

Kúpte si náhlavnú súpravu, ktorá dokonale vyhovuje vášmu štýlu. Model G2 II je vybavený vylepšeným farebným podsvietením LED. Dynamické svetelné efekty určite potešia mnohých používateľov. Doplňte svoj herný priestor o funkčný a zároveň štýlový doplnok a užite si každú hru. Herné slúchadlá Edifier vám pomôžu prekonávať rekordy!

Kompatibilita s vaším hardvérom

Bez ohľadu na to, na akom hardvéri hráte, so zariadením Edifier si môžete takmer vždy vychutnať špičkový zvuk. Slúchadlá G2 II sú kompatibilné s väčšinou populárnych zariadení na trhu. Dokonale spolupracujú nielen s počítačmi a notebookmi, ale aj s konzolami, ako je PS4. Zapnite svoju obľúbenú hru, nasaďte si nové slúchadlá a vydajte sa dobývať ďalšiu krajinu fantázie!

Súprava obsahuje:

  • Slúchadlá
  • Mikrofón
  • Mikrofónová huba
  • Používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Edifier
Model G2 II
Snímač Dynamický Φ50 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Citlivosť 98 dB
Impedancia 32Ω
Mikrofón Všesmerové
Hmotnosť 266 g
Dĺžka kábla 2,5 m
Vstup USB
Farba Biela

031533
69 položky
6923520240692

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product