• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Baseus Bowie E3 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS Baseus Bowie E3 (biele)

26,52 € (s DPH) 22,10 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS Baseus Bowie E3

Ponorte sa do sveta hudby so slúchadlami E3 od spoločnosti Baseus! 13 mm membrána ponúka vysokokvalitný zvuk bohatý na basové tóny. 10 minútové nabíjanie slúchadiel E3 poskytuje približne 2 hodiny používania a čas oneskorenia ≤ 0,06 s zvyšuje dynamiku počas hrania hier. Modul Bluetooth 5.0 zaručuje rýchly a stabilný prenos signálu až do vzdialenosti 10 m. Okrem toho je príslušenstvo k dispozícii v 2 farebných variantoch: čiernom a bielom, takže si každý môže vybrať niečo pre seba.

Kvalita zvuku, ktorú si zaslúžite

Prečo znie Bowie E3 tak dobre? Sú vybavené 13 mm kompozitnou membránou, ktorá poskytuje dobre vyváženú trojitú frekvenciu a krištáľovo čistý zvuk. Pri počúvaní obľúbených skladieb objavte doteraz nepovšimnuté detaily.

Nízke oneskorenie

Pre nadšencov elektronických športov je príslušenstvo vybavené režimom s nízkym oneskorením ≤0,06 s. Vďaka tomu je hra dynamickejšia a vy môžete reagovať rýchlejšie ako váš súper!

Technológia bleskového nabíjania

Slúchadlá využívajú technológiu Flash Charge, čo znamená, že úplné nabitie batérie slúchadiel E3 trvá len 45 minút. Príslušenstvo sa vyznačuje aj dlhou výdržou batérie. Na jedno nabitie dokáže E3 fungovať až 5 hodín a nabíjacie puzdro ponúka približne 25 hodín prehrávania.

Pomocou aplikácie môžete viac

Stiahnite si aplikáciu Baseus a získajte prístup k užitočným funkciám. Aplikácia zobrazí, kedy boli slúchadlá odpojené od zariadenia, a oznámi vám ich polohu. Môžete tiež kontrolovať úroveň nabitia batérie v reálnom čase, prispôsobiť ich výkon alebo zmeniť ich názov.

Pohodlné ovládanie

Ovládanie slúchadiel je veľmi jednoduché a pohodlné. Zariadenie E3 začne automaticky prehrávať hudbu po nasadení príslušenstva. Dotykové panely môžete použiť na pozastavenie alebo obnovenie prehrávania, prijímanie hovorov, úpravu hlasitosti, aktiváciu hlasového asistenta (Siri) atď. Ak chcete preskočiť skladbu, už nemusíte siahať po telefóne, stačí sa dotknúť slúchadla.

Pohodlie a voľnosť používania

Ľahká konštrukcia modelu E3 zaručuje hodiny pohodlného používania. Každá náhlavná súprava váži 4 g a ergonomický tvar príslušenstva poskytuje dodatočné pohodlie. Okrem toho sú odolné voči vode podľa normy IP64, takže sa nemusíte obávať ich poškodenia a používať ich počas intenzívneho tréningu alebo dažďa.

Zahrnuté

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel USB na USB-C

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov TWS Bowie E3
Model NGTW080002
Farba biela
Materiál ABS + PC
Verzia Bluetooth V5.0
Rozsah signálu 10 m
Úroveň oneskorenia ≤0.06 s
Čas prehrávania Približne 5 h (pri 70 % hlasitosti), 20 ~ 25 h (s nabíjacím puzdrom)
Kapacita batérie 35 mAh / 0,1295 Wh (slúchadlá), 330 mAh / 1,221 Wh (nabíjací kufrík)
Čas nabíjania približne 1 h
Frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz
Nabíjacie rozhranie USB-C
Kompatibilita všetky bezdrôtové zariadenia
Hmotnosť približne 35 g
Rozmery 31 x 18 mm (slúchadlá), 50 x 48 x 26 mm (nabíjacie puzdro)

029079
886 položky
6932172602116

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product