• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS Haylou Moripods (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TWS Haylou Moripods (modré)

27,82 € (s DPH) 23,19 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá Bluetooth Haylou MoriPods

Posuňte svoj hudobný zážitok na novú úroveň. Bezdrôtové slúchadlá Haylou MoriPods sú vybavené 12 mm meničmi na dosiahnutie najvyššej kvality zvuku. Pripojenie Bluetooth 5.2 zaručuje rýchly a stabilný prenos signálu a odolná batéria umožňuje počúvať hudbu až 6 hodín na jedno nabitie. Produkt podporuje adaptívny kodek aptX a vďaka redukcii šumu CVC môžete voľne telefonovať takmer kdekoľvek.

Znovu objavte čaro hudby

S Haylou objavíte nepočuté detaily svojich obľúbených skladieb. 12 mm veľké meniče poskytujú krištáľovo čistý, fantasticky vyvážený stereo zvuk. Slúchadlá vás prekvapia dokonale zvýraznenými basmi a jasnými, uchu lahodiacimi výškami. Pozrite sa, ako môže byť kúzlo hudby ešte silnejšie!

Spoľahlivé pripojenie Bluetooth 5.2

Rozlúčte sa s problémami s pripojením. Čip Qualcomm QCC3040 a pripojenie Bluetooth 5.2 novej generácie zabezpečujú stabilný prenos s dosahom až 10 m a oveľa rýchlejšie párovanie. Umožňujú tiež pohodlné prepínanie medzi mono a stereo režimami. Každé slúchadlo sa pripája k vybranému zariadeniu samostatne, čo vám umožňuje používať ich v rôznych konfiguráciách a dokonca zdieľať hudbu s priateľom! Bluetooth 5.2 tiež poskytuje širokú kompatibilitu so slúchadlami Haylou MoriPods.

Mimoriadne nízka latencia pre dynamické hranie

Prekvapenia sa tým nekončia! Slúchadlá Haylou MoriPods podporujú adaptívny kodek aptX novej generácie, ktorý umožňuje rýchly, stabilný a bezstratový prenos signálu, ako aj vynikajúcu kvalitu zvuku Hi-Fi. Zabezpečuje tiež mimoriadne nízku latenciu, takže môžete hrať svoje obľúbené hry bez prerušenia. Dokonalá synchronizácia obrazu a zvuku vám zaručí, že sa nenecháte zaskočiť, predvídate ťahy súperov a získavate ďalšie víťazstvo!

Redukcia hluku - hovorte cez telefón, nech ste kdekoľvek

So slúchadlami MoriPods môžete nielen počúvať hudbu, ale aj telefonovať - dokonca aj na extrémne hlučných miestach. 2-cestné mikrofóny dokonale zachytia váš hlas a technológia potlačenia hluku CVC 8.0 eliminuje zbytočný okolitý hluk, takže môžete slobodne komunikovať. Kancelária, nákupné centrum, preplnený autobus - nech ste kdekoľvek, môžete telefonovať s Haylou, kedykoľvek chcete!

Pohodlné dotykové ovládanie

Chcete zmeniť prehrávanú skladbu alebo aktivovať hlasového asistenta, ale nemáte po ruke telefón? Žiadny problém! Slúchadlá Haylou MoriPods majú zabudované ľahko použiteľné dotykové plochy, ktoré vám umožnia rýchly a pohodlný prístup k celému radu užitočných funkcií vrátane prijímania alebo odmietania prichádzajúcich hovorov, pozastavenia alebo obnovenia prehrávania, prepínania skladieb a používania inteligentného asistenta.

Počúvajte hudbu celé hodiny

Slúchadlá Haylou MoriPods sú vybavené vylepšeným čipom s neuveriteľne nízkou spotrebou energie a výkonnou lítium-polymérovou batériou. Na jedno plné nabitie tak môžete prehrávať hudbu až 6 hodín! Praktické nabíjacie puzdro, ktoré je súčasťou balenia, umožňuje predĺžiť tento čas až na 24 hodín. Takže môžete počúvať svoje obľúbené skladby doma, v práci alebo vo vlaku bez obáv - MoriPods vás nesklamú v tej najhoršej možnej chvíli!

Navrhnuté pre rôzne potreby používateľov

Slúchadlá MoriPods zaujmú svojím štýlovým a moderným dizajnom. Sú k dispozícii v niekoľkých farbách - vyberte si tú najlepšiu pre vás! Sú tiež neuveriteľne pohodlné. Vďaka ergonomickému dizajnu dokonale padnú do uší a poskytujú pohodlie, o akom ste vždy snívali. Každá z nich váži len 3,9 g - ani nepocítite, že ich máte na sebe. Vodotesnosť IPX4 znamená, že sa nebojí kvapiek dažďa ani potu - takže si ich môžete bez obáv vziať na prechádzku alebo na tréning.

Špecifikácie

Výrobca Haylou
Názov MoriPods
Farba Modrá
Verzia Bluetooth 5.2
Nabíjací port USB-C
Rozsah prenosu Do 10 m (otvorený priestor, bez prekážok)
Prevádzkový čas Až 24 h (s nabíjacím puzdrom)
Čas prehrávania Do 6 h
Čas telefonického hovoru Do 5 h
Čas nabíjania puzdra Približne 2 h
Kapacita batérie slúchadiel 35 mAh (jedno slúchadlo)
Kapacita batérie puzdra 310 mAh
Podporované protokoly SBC, AAC, A2DP, HFP, aptX Adaptive, AVRCP, HSP

028408
97 položky
6971664930986

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product