• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki gamingowe Edifier HECATE G4 TE, RGB, 7.1 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herné slúchadlá Edifier HECATE G4 TE, RGB, 7.1 (čierne)

42,45 € (s DPH) 35,38 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Herné slúchadlá Edifier G4 TE

Herné slúchadlá G4 TE splnia očakávania aj tých najnáročnejších hráčov. Vďaka virtuálnemu viackanálovému zvuku 7.1 a 50 mm reproduktoru si vychutnáte pohlcujúci zvuk na najvyššej úrovni. Pohodlné a štýlové - ich jedinečný charakter je spôsobený farebným podsvietením RGB. Všesmerový mikrofón vám umožní voľne komunikovať s ostatnými hráčmi a zabudovaný ovládač uľahčuje používanie náhlavnej súpravy.

Špičková kvalita zvuku - ponorte sa do sveta svojej obľúbenej hry

Už nikdy sa nenechajte zaskočiť súpermi. Priestorový zvuk náhlavnej súpravy vám umožní presne určiť súperov a zabudované 50 mm reproduktory na úrovni e-športu vás obklopia zvukom, aby ste sa ešte viac ponorili do hry. G4 TE vám poskytne nezabudnuteľný zážitok a vaše hranie hier bude pohlcujúcejšie ako kedykoľvek predtým.

Herné podsvietenie podľa vášho vkusu

Podsvietenie RGB dodáva náhlavnej súprave jedinečný herný pocit. Vďaka 1,68 milióna farieb a niekoľkým zaujímavým svetelným efektom, ktoré si môžete vybrať, vám G4 TE poskytne nielen nezabudnuteľný zážitok z počúvania, ale aj estetický zážitok! Sú dokonalým doplnkom vášho herného vybavenia.

Ďalšie prvky - ešte lepší zvuk a pohodlné ovládanie

Slúchadlá sú vybavené zvukovou kartou s napájaním cez USB pre ešte lepší herný zážitok. Okrem toho vám káblový ovládač umožňuje pohodlné ovládanie zariadenia G4 TE. Okrem iného môžete jednoducho ovládať mikrofón a podsvietenie. Všetky najdôležitejšie funkcie budete mať na dosah ruky!

Odnímateľný mikrofón - voľne hovorte s ostatnými hráčmi

Mikrofón náhlavnej súpravy je ohybný, takže si jeho polohu môžete ľubovoľne nastaviť podľa svojich predstáv. Keď ho nepotrebujete, jednoducho ho odpojte - nebude vám prekážať. So zariadením G4 TE budete môcť bez problémov komunikovať s ostatnými hráčmi. Všesmerový mikrofón dokonale zachytáva ľudský hlas, takže vás vaši partneri vždy jasne počujú. Pohodlne si naplánujte taktiku na ďalšiu hru a varujte členov tímu pred nepriateľom, ktorý číha na okolí!

Hrajte celé hodiny bez únavy

Model G4 TE vám poskytne bezkonkurenčné pohodlie. Sú veľmi ľahké a vďaka zavesenému hlavovému mostu je ich hmotnosť rovnomerne rozložená.takže ich môžete nosiť celé hodiny bez únavy. Na druhej strane sú chrániče sluchu vyrobené z priedušných materiálov, ktoré sú šetrné k pokožke, takže sú neuveriteľne mäkké a pohodlné. Dokonale sa prispôsobia vašim ušiam. So zariadením G4 TE môžete hrať tak dlho, ako chcete, bez obáv z nepohodlia.

Špecifikácie

Výrobca Edifier
Model G4 TE
Farba Čierna
Reproduktor Dynamic 50 mm
Podsvietenie RGB
Frekvenčná odozva 20Hz-20kHz
Impedancia 32Ω
Citlivosť 101 dB

026386
105 položky
6923520240722

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product