• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS QCY T1C (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS QCY T1C (čierne)

15,98 € (s DPH) 13,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Premyslené riešenia

Vďaka ergonomickému dizajnu slúchadlá dokonale sedia v ušiach, takže sa pohodlne používajú aj pri dlhom používaní. Súčasťou balenia sú tri rôzne veľkosti náušníkov, takže ich môžete prispôsobiť takmer každému uchu. Vo verzii T1C sa dizajnéri rozhodli pre otvorené puzdro, takže slúchadlá môžete ľahko vytiahnuť a skryť jednou rukou.

T1CC--1920_03.jpg


Špecializovaná aplikácia

T1C sa automaticky pripojí k poslednému spárovanému zariadeniu. Stačí aktivovať Bluetooth na smartfóne, vybrať slúchadlá z puzdra a je to. Slúchadlá majú špeciálnu aplikáciu pre telefón, v ktorej môžete ovládať ekvalizér, upravovať funkcie dotykového panela a ďalšie funkcie.

T1CC--1920_05.jpg


Vysoká kvalita zvuku

Vďaka profesionálnemu kodeku SBC+AAC slúchadlá poskytujú vysoko reprodukovaný zvuk a zároveň vylepšené basy, ako aj skvelé stredné a vysoké tóny. Vďaka svojej všestrannosti slúchadlá splnia očakávania prakticky každého používateľa.

T1CC--1920_06.jpg


Dva režimy prehrávania

V závislosti od vašich potrieb môžete slúchadlá používať v stereo alebo mono režime. Režim mono umožňuje pripojiť každé slúchadlo k inému zariadeniu, takže v jednom slúchadle môžete hovoriť a v druhom počúvať hudbu. Použitie technológie ENC zabezpečuje jasnú.

T1CC--1920_07.jpg


Nabíjacie puzdro

Batérie v slúchadlách umožňujú prehrávať hudbu až do Štyri hodiny. Nabíjajú sa vložením do puzdra, pričom magnetický systém pripojenia zabraňuje ich vypadnutiu. Nabíjateľná batéria s kapacitou 380 mAh umožňuje nabíjať slúchadlá 4-krát bez pripojenia puzdra do elektrickej zásuvky, čo poskytuje ďalších približne desať hodín používania. Vďaka malým rozmerom môžete puzdro vziať prakticky kamkoľvek a vložiť ho do tašky alebo vrecka.

T1CC--1920_08.jpg


Ideálne na hranie hier

Bluetooth 5.0 zabezpečuje rýchly prenos dát a stabilný signál, takže oneskorenie je minimálne a nepostrehnuteľné. To je užitočné najmä v mobilných hrách FPS, kde zvuk hrá veľmi dôležitú úlohu a často rozhoduje o živote a smrti mnohých hráčov.

T1CC--1920_10.jpg


Inteligentné ovládanie

Slúchadlá sú vybavené dotykovými panelmi, ktoré umožňujú pohodlné ovládanie. Umožňujú prepínať hudbu, pozastaviť, znovu spustiť a prijímať a odmietnuť hlasové hovory. Trojitým stlačením tlačidla MFB spustíte inteligentných asistentov, ako sú Xiao Ai, Siri alebo Alexa, ktorí podľa vášho želania prepnú hudbu, zavolajú priateľom alebo skontrolujú počasie.

T1CC--1920_11.jpg


Hodnotenie IPX4

Slúchadlá T1C majú krytie IPX4, ktoré umožňuje ich používanie v náročných poveternostných podmienkach. Ak sa slúchadlá zašpinia, môžete ich umyť pod tečúcou vodou bez obáv z ich poškodenia. To je veľmi užitočné, keď potrebujete zariadenie po intenzívnom tréningu osviežiť pre väčšie pohodlie.

t1c-6.jpg


A keď sa stratia

Aby ste slúchadlá nestratili a nestrávili hodiny ich hľadaním, zariadenie T1C má možnosť sledovať posledné miesto, kde boli použité, prostredníctvom aplikácie. Okrem toho existuje rJe tiež možné na diaľku spustiť zvukový signál, ktorý nám pomôže ich nájsť.

T1CC.jpg


Špecifikácie

Výrobca QCY
Model T1C
Verzia Bluetooth 5.0
Čas nabíjania Približne 2 hodiny
Prevádzkový čas s puzdrom Až 20 hodín
Kapacita batérie puzdra 380 mAh
Reproduktor 6 mm
Frekvencia 20 - 20000 Hz
Vodotesné IPX4
Rozsah 10 m
Materiál ABS
Farba Čierna
023694
299 položky
6957141405772

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product