• 3% zľava pri platbe prevodom
Słuchawki TWS QCY T5 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS QCY T5 (čierne)

19,24 € (s DPH) 16,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Profesionálne slúchadlá Bluetooth

Vysokokvalitné, úžasne znejúce slúchadlá T5 od spoločnosti QCY poskytujú stabilné pripojenie k mobilnému zariadeniu pomocou technológie Bluetooth 5.0. V hernom režime je oneskorenie znížené na 65 ms a odolná batéria poskytuje až päť hodín nepretržitého používania bez nabíjania. Ergonomický dizajn a režim navrhnutý špeciálne pre hráčov ich odlišuje od ostatných slúchadiel Bluetooth tohto typu..





Pripojenie Bluetooth 5.0

Vďaka najnovšej technológii Bluetooth 5.0 spotrebúvajú slúchadlá T5 výrazne menej energie a zároveň ponúkajú stabilné pripojenie. Herný režim poskytuje ešte vyšší výkon a vďaka dotykovým spínačom na slúchadlách ich môžete ovládať bez akýchkoľvek obmedzení.






Minimálna latencia

Herný režim sa vyznačuje minimálnou latenciou 65 ms, čo je trikrát menej ako pri predchádzajúcej generácii slúchadiel. Keď tento režim zapnete, budete si môcť vychutnať okamžitú odozvu so systémami iOS a Android..




Používajte podľa vlastného uváženia

Obe slúchadlá môžu fungovať nezávisle, takže sa môžete ľahko rozhodnúť, či chcete používať obe slúchadlá alebo len jedno..





Jednoduché párovanie

Slúchadlá jednoducho vytiahnite z puzdra a pripojte ich k mobilnému zariadeniu. Po vložení do puzdra sa automaticky odpojí od zariadenia. Iba prvýkrát musíte slúchadlá spárovať so smartfónom manuálne v telefóne..





Skvelý zvuk

Slúchadlá poskytujú vysokokvalitný zvuk a skvelý zvuk. 6 mm meniče, HD stereo a izolácia vonkajšieho hluku vám umožnia vychutnať si úžasný zvuk. Technológia DSP umožňuje telefonovať v najvyššej kvalite.





Odolné

Slúchadlá umožňujú 5 hodín nepretržitého počúvania, pričom ďalších 20 hodín je uložených v 380 mAh batérii puzdra. Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek, bez starostí o nabíjanie..





Starostlivo premyslený dizajn

Slúchadlá vážia len 4,3 gramu, takže môžete zabudnúť na to, že ich máte v ušiach. Ich premyslený dizajn a ergonomický tvar zaručujú úplné pohodlie pri používaní.





Dotykové ovládanie

Vďaka zabudovanému dotykovému panelu sa výrazne zmenšili rozmery a hmotnosť slúchadiel a môžete ich pohodlne ovládať dotykom.





Ovládanie hlasom

Slúchadlá sú kompatibilné s hlasovými asistentmi, takže ich môžete ovládať hlasom. Stačí vysloviť príkaz a budú fungovať presne tak, ako potrebujete..





Ochrana IPX4

Vďaka špičkovým nano materiálom majú slúchadlá ochranu IPX4. Teraz sa nemusíte obávať dažďa a potupočas vykonávania vašich obľúbených činností.




Zahŕňa


Slúchadlá T5
Nabíjacie puzdro
Gumené náušníky
Nabíjací kábel




Špecifikácie

Verzia Bluetooth V5.0
Profily Bluetooth HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Čas nabíjania približne 2 hodiny
Pohotovostný čas približne 70 hodín
Prevádzkový čas približne 4-5 hodín
Celkový prevádzkový čas až 25 hodín
Kapacita batérie slúchadiel 40 mAh
Kapacita batérie puzdra 380 mAh
Podpora Dotykový panel
Frekvencia 20 - 20000 Hz
Hmotnosť slúchadiel 4,3 g
Vodotesné IPX4
Rozsah 10 m
020519
864 položky
6957141406267

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product