• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel sieciowy Baseus Ethernet RJ45, 10Gb, 20m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sieťový kábel Baseus Ethernet RJ45, 10Gb, 20 m (čierny)

21,12 € (s DPH) 17,60 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sieťový kábel Baseus Ethernet 10Gb, 20 m

Tento kábel Baseus je ideálny pre každú situáciu bez ohľadu na podmienky. Vysokokvalitné materiály použité v kábli ho chránia pred poškodením. Kábel je kompatibilný so všetkými zariadeniami vybavenými portom RJ45 - môžete tak ľahko pripojiť počítač k sieti, smerovaču alebo televíznemu modemu. Systém Plug&Play zaručuje okamžité spustenie práce hneď po pripojení.


Spoľahlivé

Sieťový kábel zaručuje bleskovú rýchlosť siete až do 10 Gb/s pri frekvencii až 600 MHz. Jednoduché sťahovanie veľkých súborov - až 1250 MB za jednu sekundu. Vďaka ethernetovému káblu Baseus sa nemusíte obávať problémov s internetom počas hrania obľúbených hier alebo práce pri počítači. Medený povlak a pozlátené kontakty znižujú rušenie a zároveň zabezpečujú stabilné pripojenie.


Špecifikácie:

Typ RJ45 - RJ45
Materiál PVC
Farba Čierna
Dĺžka 30m
Jadro Bezkyslíková meď 28AWG
Kapacita kanála 600 MHz
Šírka pásma do 10 Gb/s
Kategória 7
036218
80 položky
6932172611439

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product