• 3% zľava pri platbe prevodom
Síťový adaptér USB na RJ45 řady Baseus Lite, 100 Mb/s (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sieťový adaptér z USB na RJ45 série Baseus Lite, 100 Mb/s (čierny)

13,07 € (s DPH) 10,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sieťový adaptér Baseus Lite USB na RJ45 (čierny)

Zabezpečte si stabilný prístup k sieti pomocou sieťového adaptéra Baseus Lite Series USB na RJ45. Adaptér prenáša dáta rýchlosťou až 100 MB/s a vďaka širokej kompatibilite ho môžete pripojiť k zariadeniam s väčšinou populárnych operačných systémov. Výkonný čip zaručuje stabilitu, nízku latenciu a rýchlu odozvu. Adaptér je mimoriadne odolný a praktický, navyše má ochranu proti prehriatiu.

Stabilné sieťové pripojenie

Pre stabilný prístup k sieti pripojte sieťový adaptér Baseus Lite USB k RJ45. Vysoko výkonný čip znamená spoľahlivé pripojenie a nízku latenciu, navyše funkcia plug & play umožňuje okamžité pripojenie a šetrí čas. Adaptér je vybavený aj svetelným indikátorom, ktorý vás informuje o tom, že zariadenie funguje.

Vysokorýchlostný prenos údajov

Adaptér má rýchlosť 100 MB/s, čo používateľovi umožňuje rýchly prenos dát a vysoký komfort pri používaní internetu. Môžete hrať svoje obľúbené hry, sťahovať veľké súbory a sledovať filmy - všetko rýchlo, plynulo a bez oneskorenia.

Prispôsobené vášmu hardvéru

Konektor USB zaručuje širokú kompatibilitu produktov, takže adaptér môžete pripojiť k svojmu notebooku alebo tabletu. Navyše sa nemusíte obávať o kompatibilitu s operačným systémom, na ktorom pracujete. Adaptér funguje s operačnými systémami Windows, Mac OS, Linux alebo Vista.

Šikovný a pohodlný

Adaptér je ľahký a prenosný, takže ho môžete uložiť do tašky alebo batohu a ľahko ho vziať kamkoľvek so sebou. Adaptér je vyrobený z hliníkovej zliatiny, dokonale odvádza teplo a nezahrieva sa a vďaka kontrolke môžete skontrolovať, či všetko funguje tak, ako má.

Značka Baseus
Model WKQX000001
Prístup USB
Výstup RJ45
Materiál ABS + PC
Hmotnosť 23 g
Prevádzkové napätie 5 V
Prevádzkový prúd < 150 mA
Prevádzková teplota 0 ~ 55 °C
Prenosová rýchlosť 100 MB/s
Farba Čierna
033798
264 položky
6932172606022

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product