• 3% zľava pri platbe prevodom
Síťový adaptér Baseus Lite Series USB-C na RJ45 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sieťový adaptér Baseus Lite USB-C na RJ45 (čierny)

18,67 € (s DPH) 15,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sieťový adaptér Baseus Lite USB-C na RJ45 (čierny)

Zabezpečte si stabilný prístup k sieti a zaobstarajte si sieťový adaptér Baseus Lite zo série USB-C na RJ45. Adaptér prenáša dáta rýchlosťou až 1 000 MB/s a vďaka širokej kompatibilite ho môžete pripojiť k zariadeniam s najobľúbenejšími operačnými systémami. Vysoko výkonný čip zaručuje stabilitu, nízku latenciu a rýchlu odozvu. Adaptér je mimoriadne odolný a praktický, navyše je chránený proti prehriatiu.

Stabilné sieťové pripojenie

Pripojte sieťový adaptér Baseus Lite USB-C k RJ45 pre stabilné sieťové pripojenie. Vysoko výkonný čip sa premieta do spoľahlivého pripojenia a nízkej latencie, navyše funkcia plug & play umožňuje okamžité pripojenie a šetrí čas. Adaptér je tiež vybavený svetelným indikátorom, ktorý vás informuje o tom, že zariadenie funguje.

Vysokorýchlostný prenos dát

Adaptér má rýchlosť až 1 000 MB/s, čo používateľovi umožňuje rýchly prenos dát a vysoký komfort pri používaní internetu. Môžete hrať svoje obľúbené hry, sťahovať veľké súbory a sledovať filmy - všetko rýchlo, plynulo a bez oneskorenia.

Prispôsobené vášmu hardvéru

Konektor USB-C poskytuje širokú kompatibilitu produktov, takže adaptér môžete pripojiť k svojmu notebooku alebo tabletu. Navyše sa nemusíte obávať o kompatibilitu s operačným systémom, na ktorom pracujete. Adaptér funguje s operačnými systémami Windows, Mac OS, Linux alebo Vista.

Šikovný a pohodlný

Adaptér je ľahký a prenosný, takže ho môžete uložiť do tašky alebo batohu a ľahko ho vziať kamkoľvek so sebou. Adaptér je vyrobený zo zliatiny hliníka, dokonale odvádza teplo a nezahrieva sa a vďaka kontrolke môžete skontrolovať, či všetko funguje tak, ako má.

Značka Baseus
Model WKQX000301
Prístup USB-C
Výstup RJ45
Materiál ABS + PC
Hmotnosť 23 g
Prevádzkové napätie 5 V
Prevádzkový prúd < 150 mA
Prevádzková teplota 0 ~ 55 °C
Prenosová rýchlosť Až 1000 MB/s
Farba Čierna
033804
62 položky
6932172606114

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product