• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw wkrętaków precyzyjnych JIMI Home JM-GNT18, 18 elementów
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sada presných skrutkovačov JIMI Home JM-GNT18, 18 kusov

17,28 € (s DPH) 14,40 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vysokokvalitné materiály


Všetky komponenty zahrnuté v súprave boli vyrobené z vysokokvalitných materiálov, aby čo najefektívnejšie plnili svoje funkcie a zároveň si zachovali mimoriadnu odolnosť. Rukoväť a vonkajšia časť puzdra sú vyrobené z hliníkovej zliatiny, hroty sú vyrobené zo špeciálnej zliatiny ocele S2 a vnútro puzdra je vyrobené zo šetrného materiálu ABS.

Užitočné pri práci s elektronikou


Súprava obsahuje rukoväť, 14 bitov, pinzetu a robustný kufrík s funkciou magnetizéra a nádobou na skrutky. Vďaka tomu je ideálny na údržbu drobnej elektroniky. Ak hľadáte nástroj, ktorý vám pomôže pri montáži a demontáži smartfónov, hračiek alebo iných zariadení, súprava JM-GNT18 je určená práve vám!

Robustný, funkčný kufor

Puzdro z pieskovanej hliníkovej zliatiny je chránené proti korózii. Je ľahký a príjemný na dotyk. Navyše je eloxovaný, aby sa nevyšmykol ani zo spotenej ruky. V puzdre je zabudovaný magnetizér, ktorý umožňuje stabilné skrutkovanie a znižuje riziko straty skrutiek. Náhradné diely alebo skrutky použité pri aktuálnej práci môžete uložiť do zabudovaného zásobníka.


Magnetické riešenia

Každý bit má svoje vlastné vyhradené miesto s magnetickým upevnením. To zaručuje, že v kufríku nikdy nebude neporiadok a každý kúsok bude vždy na svojom mieste. Urýchli to aj prípadné opravy, ktoré potrebujete vykonať.

Vysoká kvalita

Presné bity sú kvality S2 a majú pevnosť vyššiu alebo rovnú HRC50. Fosfátovanie zabezpečilo primeranú ochranu proti poškodeniu a každý bit bol na okraji označený, aby sa dal pri práci ľahšie identifikovať. Budú perfektne fungovať v každej situácii.


Zahrnuté:

  • 11,5 cm rukoväť
  • 45 mm bity:
    0,6 / SL1,5 / SL2,5 / 0,8 / 1,2 / PH000 / PH / T1 / T2 / T5 / 2,5 Tip / Y0,7
  • Pinzeta z nehrdzavejúcej ocele 11,5 cm
  • Puzdro (magnetiser + skrutkovací kontajner)

Špecifikácia:

Výrobca JIMI Home
Model JM-GNT18
Materiál rukoväte Zliatina hliníka
Materiál tipu Zliatina ocele S2
Materiál pinzety Nerezová oceľ
Materiál puzdra (zvonka) Zliatina hliníka
Materiál puzdra (uprostred) ABS
Rozmery rukoväte 115 x 11 mm
Dĺžka hrotu 45 mm
Dĺžka pinzety 122 mm
Rozmery puzdra 155 x 35 x 40 mm
Hmotnosť celku 240 g
032268
16 položky
6970211474744

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product