• 3% zľava pri platbe prevodom
Desktop phone stand Joyroom JR-ZS371(white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-ZS371(biely)

5,92 € (s DPH) 4,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Teleskopický stojan na telefón Joyroom JR-ZS371 (čierny).

JR-ZS371 je teleskopický stojan, ktorého výšku si môžete nastaviť podľa svojich potrieb - 103 mm je maximálna dĺžka, na ktorú sa noha stojana môže vysunúť. Rozmery oboch rovín stojana sú 113 x 70 mm - v zloženom stave má stojan hrúbku 27 mm. Vo vnútri jeho základne sa nachádza kovová doska, ktorá zabezpečuje stabilitu zariadenia. Vďaka sklopnej poličke môžete do stojana umiestniť napríklad telefón alebo konzolu, ale môžete oň oprieť aj väčšie zariadenie, napríklad tablet.

Joyroom/JR-ZS371-White/1

Nastaviteľná výška

Stojan JR-ZS371 ponúka neobmedzené nastavenie výšky, a to až do pôsobivej výšky 103 mm. To znamená, že stojan môžete nastaviť tak, aby vyhovoval rôznym zariadeniam a situáciám - od sledovania filmov až po videokonferencie.

Joyroom/JR-ZS371-White/3

Stabilita

Vďaka robustnej kovovej doske v základni stojana si môžete byť istí stabilitou svojho zariadenia. Či už naň položíte telefón, tablet alebo niečo väčšie, stojan JR-ZS371 ho bezpečne udrží na mieste.

Joyroom/JR-ZS371-White/5

Rozšíriteľná polica

Stojan je vybavený praktickou rozšíriteľnou poličkou. Je ideálna, ak potrebujete priestor na ďalšie príslušenstvo, ako sú slúchadlá, nabíjačky alebo malé notebooky. Použite ju na udržanie poriadku na pracovnom stole.

Joyroom/JR-ZS371-White/6

Zodpovedajúce zariadenia

Tento stojan je univerzálny a kompatibilný. Môžete ho použiť pre zariadenia s veľkosťou od 4 do 12,9 palca. To znamená, že sa hodí pre väčšinu smartfónov, tabletov a ďalších zariadení, ktoré vlastníte.

Joyroom/JR-ZS371-White/7

Robustná konštrukcia

Spoločnosť Joyroom, známa svojím odolným a praktickým príslušenstvom, ponúka aj stojan JR-ZS371. Stojan je vyrobený z kvalitných materiálov PC ABS, je ľahký a zároveň odolný na dlhodobé používanie.

Joyroom/JR-ZS371-White/2

Obsah súpravy

  • Stojan
Značka Joyroom
Model JR-ZS371
Farba Biela
Materiál PC ABS
Hmotnosť 195g
Rozmery základne stojana 113 x 70 x 27 mm
Výška stojana v rozloženom stave 103 mm max.
Vhodné pre zariadenie 4-12,9 palca
053674
34 položky
6956116788285

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product